Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nespavost po plavání

Od: jakell® odpovědí: 6 změna:

Zdravím,

když jdu plavat a naplavu třeba 1 km, což je u mě minimum, večer lehnu unavený do postele, ale klidně i dvě hodiny neusnu. Nevíte čím by to mohlo být způsobené anebo jak se tomu vyhnout/zbavit?

Díky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lucie*
hodnocení

0x

Je to úplně normální,z bazénu jsem šla(z treninku)jak Lazar a doma né a né zabrat.Potom jsem začla po plávání chodit na závěr do parní sauny.Po plávaní mě to sklidnilo a bylo to lepší,ovšem v zimě jsem se musela hodně balit,ať venku ,při cestě domů neonemocním.

doplněno 27.08.16 15:22:

Tak potom jedině levandulový čaj na spaní a sklidnění;)

hodnocení

Sauna nezabrala :(.

Mezi plaváním a postelí jsem měl asi 5-6 hodin.

hodnocení

0x

Tělo se ve vodě uvolní a tak se zrelaxujete. Tedy alespoň já to tak mám když si lehnu na hoďku do vany tak pak mám tak 2-3 hodiny energie navíc.

hodnocení

0x

Nějak jsem nevstřebal kolik je času mezi plaváním a spaním?!

Já tenhle problém neznám. Ale já chodím plavat ráno a je fakt, že to člověka nastartuje.

balzerka
hodnocení

0x

Výkon bere hořčík a B vitamin. Hlavně nedostatek hořčíku může být příčinou nespavosti. Když ne v tabletách, tak aspoň banány, ořechy, hořká čokoláda, kakao, soja, fazole, hrách, klíčky,mák, sušené fíky,

hodnocení

Děkuji, je to dost pravděpodobné, že je to tímto. Akorát jste zapomněl/a na pivo, tam je spousta vitamínu B :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]