Nejste přihlášen/a.
Rád bych se vás zeptal na jednu věc. Jsem v práci snědl před pár týdny kuřecí/krutí maso asi 3hodiny na to jsem měl strašnej průjem. Léčim se asi 3.týden se střevama, měl jsem tam nějaký "bacil" a nemohl jsem do sebe dostat ani vodu, byl jsem 2x na kapačkách. Musel jsem dodržovat dietu a pít černý čaj. Byl jsem u lékaře a tělo už je celkem vpohodě a už můžu i něco málo jíst. Jsem sportovec teoreticky do práce jedu 20km ráno pak celej den pracuji rukama, odpoledne přijedu na kole zpět, jdu se psem na procházku a večer jdu cvičit na 1,5hod do posilovny, takže mám celkem náročný den. Chtěl bych se proto zeptat, že v práci ten oběd jedlo asi 20lídí, prý některé bolelo jen břicho, ale já jsem z toho odpadl. Je možné, že jak furt sportuji a mám asi oslabený metabolismus a dostane tělo nekvalitní jídlo (maso), že to můžu mít z toho? Protože podle testů z kultivace to bylo z kuřecího masa. Podle sebe vím, že naposledny jsem jedl kuřecí maso doma před 4dny. Tak bych rád věděl jestli je to možné... Děkuji za odpověd
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.