Nejste přihlášen/a.
Rád bych se vás zeptal na jednu věc. Jsem v práci snědl před pár týdny kuřecí/krutí maso asi 3hodiny na to jsem měl strašnej průjem. Léčim se asi 3.týden se střevama, měl jsem tam nějaký "bacil" a nemohl jsem do sebe dostat ani vodu, byl jsem 2x na kapačkách. Musel jsem dodržovat dietu a pít černý čaj. Byl jsem u lékaře a tělo už je celkem vpohodě a už můžu i něco málo jíst. Jsem sportovec teoreticky do práce jedu 20km ráno pak celej den pracuji rukama, odpoledne přijedu na kole zpět, jdu se psem na procházku a večer jdu cvičit na 1,5hod do posilovny, takže mám celkem náročný den. Chtěl bych se proto zeptat, že v práci ten oběd jedlo asi 20lídí, prý některé bolelo jen břicho, ale já jsem z toho odpadl. Je možné, že jak furt sportuji a mám asi oslabený metabolismus a dostane tělo nekvalitní jídlo (maso), že to můžu mít z toho? Protože podle testů z kultivace to bylo z kuřecího masa. Podle sebe vím, že naposledny jsem jedl kuřecí maso doma před 4dny. Tak bych rád věděl jestli je to možné... Děkuji za odpověd
2x
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.