Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
od září nebudu mít možnost cvičit tak, jak jsem zvyklá. Cvičím šest dní v týdnu (jeden den je odpočinkový) každý den na jinou část těla a každý měsíc se to obměňuje, abych nespadla do rutiny a tělo si nezvyklo, ale to už má na starosti program, při kterém cvičím. Cvičení mi zabere asi +- 40 minut. Bohužel, od příštího měsíce budu mít možnost cvičit pouze tři dny v týdnu a jedině, jak to zamíchat, abych nemusela den vynechat by bylo cvičit ty tři dny dvakrát. Energii na to mít budu, to vím jistě. Baví mě to a vím, co jíst před tím, takže tohle by nebyl problém. Má otázka ale je, zda-li to má stejný efekt, jako kdybych cvičila normálně 6x týdně a jestli se mi kvůli tomu přerušení mé cvičící rutiny nezničí dosavadní výsledek.
Přeji hezký večer!
Ahoj, tohle je spíš o vydání enrgie, 40 minut denně je spíš o udržení solidní fyzičky pro zralé sportovce, ale, Tvé nasazení,(důvod)? Ono strávit hodinu chůzí nebo klusat je obrovský rozdíl, což jistě víš. Možnost - dvoufázově cvičit, proč né, ale, budeš stíhat? Svobodně, ráno se doma jen rozhýbat a po práci dle nálady zabrat na ultimo? Dej vědět.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.