Nejste přihlášen/a.
Zdravím
Fotbal jsem začal hrát až ve 14 letech.Hrával jsem ho ještě když jsem byl menší cca 5 let ,ale to jsem si zakopal tak 1 do mesíce..Tréninky dělám každý den a za těch 11 měsíců co hraju fotbal jsem se dost zlepšil. V srpnu 2015 jsem ani neuměl kopnout do míče.Učím se docela rychle a cítím že se každý měsíc zlepšuji. Potřebuju radu jestli jsem začal pozdě.
Je fakt, že do extraligy se už asi nedostaneš, ale na začátky není pozdě nikdy.
co bych ti hlavně poradil. Utkání musíš uběhat až do konce. Jak začneš tahat nohy za sebou, pak ti odejde všechno. První odchází přesná přihrávka a přesná rana, protože se docela normálně pořádně netrefíš do balonu. Pak ti odejde start na balon a s ním všechny kličky a obezličky a do háje jde úplně všechno. Spoluhráči ti budou nadávat a takový fotbal už není hra.
Odtud moje rada : Když budeš mít dobrou fyzičku, budeš mít i výsledky. A když u fotbalu vydržíš, pak si určitě kopneš i ten kraj a možná i víc.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.