Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Trénink když mám noční?

Od: dbednarik* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den

Jsem student a pravidelně chodím cvičit, jenže teď chodím na brigádu kde mě potřebujou přes noc a moje otázka je jestli mám cvičit i když pak budu celou noc v práci a vyspím se až třeba 10 hodin po tréninku.

A hlavně se bojím toho že po tréninku budu dost unavený.

Co myslíte? Bude nějaký svalový růst i když budu po tréninku ještě dlouho vzhůru? Nebo si mám dát pauzu a cvičit až budu mít vyřešený kvalitní spánek přes noc?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

host*
hodnocení

2x

Záleží na tom, jakou máte noční práci. Noční vrátný nebo telefonista v call centru má hlavní problém neusnout, hlavně mezi druhou a čtvtrou hodinou ráno. Při práci na lince v jogurtárně, tiskárně nebo automobilce musíte být naprosto fit, takže se vám po tréningu ubydou síly a práce pro vás najednou bude dřina.

Jste mladý, tělo toho vydrží strašně moc, ale díky tomu se může přetáhnout a zbytečně se ničí a když se vyčerpají zásoby energie, může náhle zkolabovat. Prostě proto, že už cítí, že má dost, že si musí odpočinout, alespoň na chvilku schrupnout, nebo se po delší době takových tréningů a nočních vyspat třeba celý den a noc. Zdraví máte jenom jedno a asi i cvičíte pro zdraví, takže práci za peníze a tréning pro radost z pevného a pružného těla nějak rozumně skloubíte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]