Nejste přihlášen/a.
Dřív jsem normálně chodíval běhat i kolem sedmi osmi kilometrů a všechno bylo v pohodě. Teď mě ale zhruba po šesti minutách od vyběhnutí začne bolet horní část nártu a celá holeň z přední strany, a začne to hrozně tuhnout. Stává se mi to na tvrdých površích. Nevíte někdo, co by to mohlo být a co s tím?
A vyzkou sel jsi nove boty,mozna ze ty tve jsou tvrde,nepruzne, take se to stava spatnym dotazenim, to asi znas, mozna ze trpis krecovymi zilami, a nebo nedostatecnym prokrvovanim dolnich koncetin. Pokud mas na sobe boty cely den tak pote nohy boli z nedostatku odpocinku a jestlize sedis na zidli se skrizenyma nohama take to noham neprospiva,krecove zily cesem jiste a bolest nohou take.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.