Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám na kole gunmové bílé ručky, které jsou velice špinavé. Když jsem je chtěl utřít hadrou, nedaří se mi to, rozetírá se pouze špína. Neporadil by mi někdo čím setřít špínu z gumových ruček?
Děkuji
Zkuste obyčejné mýdlo a teplou vodu, někdy to dělá zázraky. Třeba na zašlé bílé klávesnice je to přád to nejlepší.
Co to je takové ,,gumové ručky,,?
Myslíte tím chráničky na koncích řidítek? Nebo nějaké bílé klapající ručičky, když jedete, tedy ozdobu? Mívají to děti na hraní a jak s tím mávají, tak to tleská, plácá.
Pokud by se jednalo o konce řidítek, tak prodávají i černé chrániče. Jinak na řiditkách bílé chrániče nezůstanou nikdy bílé. V letním počasí a vedrech zůstane na nich vrstva potu a materiál časem zežloutne. Řídit leda v rukavičkách a to nejlépe bílých, jsou i bavlněné.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.