Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nesmeky PROTI SKLUZOVE navleky

Od: arimas* odpovědí: 13 změna:

mate nekdo zkusenost s "NESMEKY"

vzhledem k naledi uvazuji o jejich koupi.. tak me zajima zda to opravdu funguje :)

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidka*
hodnocení

3x

Určitě doporučuji. *palec*Mám je už docela dlouho a bez nich bych kolikrát nedošla ani do práce. Faktická poznámka je ta, že na cestu jsou bezvadné, ale do krámu se s nimi nedá jít. :DTakže jsem je doma nasadila, došla do práce, tam je u hlavního vchodu sundala. Byla to tuším značka Frajman, ale bylo to dost složité kšírování. Letos jsem si pořídila nové z Magnetu - je to jenom širší pás s kovovými hroty na suchý zip. Zatím jsem je nevyzkoušela. Ale ty původní jsou kvalitní výrobek, ale jak říkám - nepraktické nazouvání a sundávání. Jsou to skutečně ostré hroty - ty nové mají také kovové hroty, ale tupé. Tak nevím, zde to stejně nebude trochu klouzat. Takže určitě doporučuji. Cena je slušná - u obou okolo 200 Kč. A chce to samozřejmě trochu natrénovat chůzi. *placni*

doplněno 23.12.09 23:30:

Tak to jsou ty staré - mám je snad více než 6 let. frajman.cz/... Teď už mám trochu ty hroty ošlapané, ale jinak plast drží. Dávala jsem je na špičky, na paty jsem to nezkoušela.

arimas*
hodnocení

dekuji asi do toho taky pujdu ... totiz dneska sebou segra placla o zem a hlavu si taky narazila tak jsem si rekla krucinal neco preci musi existovat jak to klouzani omezit na minimum a tak jsem prisla na tyhle zpusoby! diky

papene*

*zed*Škoda, že jsem je neměla včera.Plácla jsem sebou jak pytel brambor u benzínky,když jsem chtěla foukat kola.

*nevi*A na doma něco neexistuje?Mamča sebou sekla také včera, ale s rozdílem, že si zlomila zápěstí na 2x.*plac*

arimas*
hodnocení

NO dneska jsem cetla ze lidi sebou placali o sto sest :(( dokonce vyjizdeli zachranky .. ty navleky jsou dobrej biznis hahaha

arimas*
hodnocení

skvele diky moc

dejavu*
hodnocení

2x

ano, mám s nimi dobrou zkušenost, jsou to vlastně takové miniaturní mačky. :)

jabraka*
hodnocení

2x

Když jsme chodili do hospody na dovolené na chalupě,byl tam kus cesty pěkná klouzačka.Vymyslel jsem pro všechny protiskluzovou úpravu.Navlékli jsme na boty obyčejné zavařovací gumy a v pohodě jsme do hospody i zpátky domů došli.

JABRAKA

lidka*

Souhlasím s jabrakou. Když nebyla tak veliká klouzačka a nechtělo se mi navlékat nesmeky, řešila jsem to také tak. Z textilní černé široké gumy jsem si sešila jednoduché kroužky, přetáhla za špičku bot a vyrazila. Někdo to dokonce řešil natáhnutím staré ponožky přes boty. Tak to jsem nezkoušela - na to bych moc nespoléhala. *nevi*

qwert*
hodnocení

1x

Pozor! Když to zapomenete sundat, zničíte podlahy.

dejavu*

chacháá. to mi připomnělo slavou Šimkovu a Grossmanovu povídku Moje první taneční

"Co tančíš, když máš na nohou pluhy!?"

qwert*

A to měl chudák na nohou jen gumáky. :-D

lidka*

Doma ten kousek z chodby ven jsem to přešla po patách. Jinak by to udělalo pěkné díry. *tuc*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]