Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Skládací zámek X-lock - zkušenost

Od: rullny odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

koupil jsem si skládací zámek do metru X-loct na kupkolo.cz/...

Začínám mít pochybnosti o kvalitě. Zámek se zdá být pevný, však spoje mezi jednotlivými segmenty se mi zdají být z nekvalitního materiálu i špatně navrženy. Připadá mi, že pokud bych dal vydatnější sílu, spoje bych přelomil.

Nemáte někdo s takovýmito zámky zkušenost?

Děkuji vám

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kolista
hodnocení

2x

Snadno překonatelné i bez nářadí. Lanko je lepší, na to potřebuješ pákovky apod.

Pokud zabereš do boku jako když lámeš klacek, tak segment vylomíš z čepu. Pokud čep vydrží, tak ohneš segment, parkrát tam - zpět a segment se zlomí.

Těžko překonatelný zámek je těžký a drahý, smysl má spíš na motorku která ho uveze...

ludak*

Vůbec nic ve zlém ale když pujdu ukrást kolo tak si dam do kapsy štípačky a cvak je po lanku.Nevím jak kvalitní tam jsou čepy ale určitě odolá min.stejně či lépe než lanko.

rullny
hodnocení

To mě mrzí pokud je to takový šunt co jsem koupil :(

Myslíte, že pancéřovaný zámek by byl lepší? Díky

hodnocení

0x

Nejlepší zámky jsou typu podkova. Ty odolají pouze úhlové brusce teda ty se průměrem oka vyšším než 13mm.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]