Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sázka live

Od: nada9 odpovědí: 2 změna:

Dobrý den. Sázel jsem na fotbal s výběru sázek jsem vybral že oba týmy dají nebo nedají branku. V 85minutě byl stav 1:0 Dal jsem sázku že oba týmy nedají branku hráli do 93 minuty a stav zustal 1:0 bylo ukončení zápasu a sázku jsem vyhral. Při stejné možnosti sázky skončil zápas 2:0 ale sázku jsem prohral. Kde dělám chybu když přitom hrají déle jak 90minut a potom je sázka teprve vyhodnocena? Děkuji.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

fex
hodnocení

2x
Chtělo by to vědět, jaká to byla přesně sázka. Jak se jmenovala? U které společnosti?Kde dělám chybu když přitom hrají déle jak 90minut a potom je sázka teprve vyhodnocenaTuto větu nějak nechápu.

hodnocení

2x

Ono tam bývá přesně dáno "do konce zápasu" nebo " v době 75-90 min" - tj. případný gól má vliv na konkrétní nastavení sázky.

Nedá mi to s další nevyžádanou radou -vykašlete se na to! Jsou to nejhorší stavy, kdy se snažíte vydělat pár korun a máte obrovské riziko prohry! U nedávno proběhlém MS v ledním hokeji kolegyně vykřikovala, že je hokeje znalá a ví vše - stálo ji to více než 15tis (přiznaných sázek).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]