Nejste přihlášen/a.
Pro 6 leteho hlavne nejaky lehky, maly a s ne moc ostryma hranama. Sice bude letat hure, ale az se ho synek bude snazit za letu chytnout, alespon neskoncite na pohotovosti.
Velky dreveny, kdyz by synka trefil za ucho, tak muze jit o zivot.
No. Já bych vám poradil tak malému klukovi koupit něco jiného. Já jsem jsem tak jednou kopil děckám bumerang, normálně v hračkářství. Děcka byly ve věku 10,11 a 13 let. Pak jsme ho zkoušeli a létal docela dobře. Jenže, z dvaceti prvních pokusů se nikomu nepoved ani jeden. Bumerang vám buď rycne do země nebo vyletí nahoru, udělá jakousi podivnou vertikální smyčku, odletí kamsi bokem, zapadne někam do křoví a vy pro něj musíte jít. A hlavně, když se vám hod povede, pak ten roztočený kus plastu letí proklatě rychle, proklatě daleko a proklatě špatně se před ním uhýbá. Raději ho nechytejte ze vzduchu, protože ta věc je schopná vám polámat prsty. Není to hračka pro děcka. Jestli někoho trefíte, máte problém.
Kupte klukovi házecí talíř nebo nějaký balon.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.