Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém atletika

Od: ondra* odpovědí: 4 změna:

v září jsem začal studovat na Sportovním gymáziu v Plzni.. dělám atletiku konkrétně střední tratě a přespolní běhy nu a šouply mě do skupiny se třemi sprinterkami ale netrénuju sprintérské tréninky ale vytrvalostní ale sám a to mě štve nechci aby se můj výkonnostní růst zastavil myslíte že bych měl přestoupi na jinou školu a běhat až odpoledne což by dle mě stačilo trénoval bych s mojí partou a s tátou pokud bych se dostal na nějakou školu v okolí domova myslíte že by šlo přestoupit tet v prváku nechci se trápit jinak tréninky mám vždy ráno v 10 a pak někdy odpoledne v 15:15 tak to mám v pondělí uterý a čtvrtek... nebo bych mohl přestoupit na škole do třídy B a v úterý dojíždet na tréninky ke svému trenérovi a přes týden trénovat na vlastní pěst v Plzni někde v parcích a lesích... jsem na intru

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ondra*
hodnocení

prosím poraďte někdo alespoň se pokuste

xoxoxo
hodnocení

0x

Poradilo se ti v minulé otázce a ty ses k tomu vůbec nevyjádřil, jako když se nic nenapíše, to není moc povzbudivé pro rádce, víš?

papene*

Prosim jaká byla minulá otázka?*nevi*

ondra*
hodnocení

promiń ale já to moc nepochopil jak si psal o tom dlouhodobějším hledisku jestli se to vztahovalo na tu školu kde jsem nebo na tu jinou kam chci jít

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]