Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Paleni zahy u posilovani

Od: zahavka odpovědí: 4 změna:
Dobry den,prosim nevite cim to je?kdyz na konci hodiny jumpu ci bosu cca 10 min posilujeme na zinence bricho,zacne me palet vzdycky zaha...a hodne...

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lucie*
hodnocení

0x

Žáha mě šíleně pálela v těhotenství,ale tak až jsem brečela.Je to tím,že se žaludek a celé ustrojí stlačí a šťávy jdou ven.V tom těhotenství mi na něj tlačily dvě děti,vy si tlačíte na břicho posilováním.Je to hnus,ale když víte že vám to dělá,vemte si do malé petky trochu sody s vodou a napíjte se trochu před a po,mělo by to pomoct.I v lékarně Vám nabídnou plno věcí,někomu stačí cucat Rennie.Takže taky možnost si dát do kapsy na cvičení pastilku Rennie a potom hodit do pusy.

Rozhodně Vám moc nedoporučuji cucat ty chemické srajdy z lékárny. Já když mě pálí žáha, tak si dám vodu s citronem nebo s jablečným octem a je po pálení. Dříve mě pálila žáha téměř pořád. Vysadil jsem úplně alkohol, začal trochu zdravěji jíst a hlavně se nepřežíral a žáha mě pálí opravdu vyjímečně.

zahavka
hodnocení

me prave vubec zaha nepali...jen u toho posilovani,takze to bude opravdu nejakym tim tlakem pri pohybu.zkusim citron,nekdy mi i pomohla strouhanka:))

Strouhanku bych moc nedoporučoval. Je to samý lepek. Ten citron s vodou je dobrý a ten ocet taky mám to vyzkoušené.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]