Nejste přihlášen/a.
Vážení rádcové, koloběžkáři. Potřebuji radu zda tato koloběžka je dobrá pro malé dítě a nebo odkaz na lepší cyklolasl.cz/... Tu ze supermarketu za 1200,- vnučka má a je to šílený krám co se pomalu ale jistě rozpadá. O cenu mi nejde ale chci kvalitní věc která vydží. Děkuji L.
Naše holky koloběžce moc nedaly a tak jen několik postřehů.
Nosnost to má 75kg, tedy to chvíli vydrží. Má to klasickou čelisťovou zadní brzdu jako jízdní kolo, tedy se to nechá v pohodě seřídit. (já se v cenové kategorii cca 1200 Kč nechal nachytat na bubnovou brzdu - nikdy pořádně nešla seštelovat).
Od značky Superior máme jízdní kolo a zatím bez problémů.
V každém případě vnučku vzít s sebou, ať si kolobrčku vyzkouší. Např. naše mladší má malé ruce a nedokázala zmáčknout brzdu na řidítkách. Naštestí se to zjistilo zavčasu na rovině a spravila to investice asi 70 Kč za menší páčku, ale takových "maličkostí" může být...
Ty řidítka bezvadně držely jen pokud byla na nejnižší, servis provádíme víc jak je běžné, dotahujeme věčně se povolující šrouby, brzdy rovněž nebrzdí jak by měly, prostě šunt za 1200,-. Jediná výhoda je, že se dá koloběžka jednoduše složit a vzít do šaliny.
Na odrážedle (kolo bez šlapátek) jezdila od 2 let, na kole bez přídavných koleček od 4. Jezdí na kole 15-20 km bez problémů ale pouze na chalupě, je tam téměř rovina a žádná auta, v Brně jezdí na koloběžce. Jelikož se na tom krámu co jsem ji koupila, jako prý kvalitní, málem zmrzačila, ( uvolnila se řidítka) naznala babička, že koupí koloběžku novou ať to stojí co to stojí, jen už nechci dát na řeči prodejce jak zrovna tato je výborná.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.