Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je tento camelbak vhodný?

Od: rickin odpovědí: 3 změna:

Ahoj všichni,

na léto plánuji jezdit na kole na delší vzdálenosti a chci si koupit camelbak. Díval jsem se na tento ( nevix.cz/... stačí mi nějaký obyčejný. Ale můj dotaz zní, pokud tam dám studené (nebo spíš vlažné pití), vydrží to nebo se to oteplí vlivem horka?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

majsterjoe*
hodnocení

0x

Ahoj, oteplí se to vlivem okolní teploty, stejně, jako se oteplí láhev košíku na rámu kola. Ale je to pohodlnější, více se toho vleze. Ale pořád to máš na zádech a když na to svítí celý den slunce, ohřeje se to. Ale 2litry se mají vypít hned, ne s tím jezdit celý den. Používal jsem jej na dlouhé trasy. Co je do 100km neřeším, vždycky někde načepuju vodu, nebo si dám pivo ;)

tady je důležité, aby ti batoh seděl a aby ses cítil pohodlně i na dlouhé trase.

vesnickejkuba*
hodnocení

0x

Zdar , má vlastní zkušenost je taková , že vždy to pití v camelbaku bylo ideální a nikdy se mi nestalo , že by bylo nepitné nebo horké . Ohřeje se ti jen zbytek pitiva co ti zůstane v té hadičce. Ale to poznáš sám , pěknej hnus než se tím propiješ *smich*

zelenydabel*
hodnocení

0x

proči si tento článek. Najdeš vše co potřebuješ.

kola-radotin.cz/...

kdyby jsi něco ještě nevěděl, polož dotaz.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]