Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak pribrat na vaze?

Od: stranger* odpovědí: 3 změna:
Ahoj,
resim tu takovy problem a to je ze nemuzu vubec pribrat na vaze, clovek by si myslel, ze kdyz bude jist a jist, tak bude pribirat a tloustnout, ale ono nic, porad se drzim na stejne vaze a velikosti. Je mi za par mesicu, resp 2 mesice 19, vazim cca 70kg a merim 182cm.
Pracuji na vyrobni lince ve 3s provozu, takze ranni, odpoledni a nocni, takze se v praci celkem dost zapotim, takze urcite i dost spalim. Jinak kdyz prijdu z prace, tak vetsinou sedim u tv ci pc a obcas neco uklidim a tak, proste takove bezne domaci veci.
Predem rikam, ze mi nejde o to nabrat pouze svalovou hmotu, ale i za normalni tuk budu rad, potrebuju necim zakryt ty viditelne kosti a trosku se oplacat. Nedavno jsem zacal brat B komplex forte, protoze mi byl doporucen, ze se po nem pribira na vaze.
Jeste bych chtel rict, ze nemam v planu chodit do posilovny, byl bych radeji za nejake to domaci cviceni, pokud to bude nutne.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hk
hodnocení

0x

Nemyslím si, že byste měl něco přibírat. Máte ideální váhu.

stranger*

Ale jsou na mě vidět kosti a ruce mám jako 2 párátka, však i ty loketní klouby jsou vidět víc než svaly... :D

lojzaz
Idealni vahu zrovna nema, co to je za blabol, mozna tak vxschlej zrend dnesni doby. Pri jeho vysce by mel mit aspon o deset kilo vic. Pokud jis jak mas a neptibiras tak budes nejspis ektomorf, ti nabiraji nejhure. Jak pribrat? Nohy nahoru, nehybat se a prezirat hlavne pred spanim per do sebe sacharidy co to jde... Hazard se zdravim ani a brutalni aoe nabere... Pak je tu jeste druha možnost, zacni hoodne a hlavne kvalitne jist a porid si aspon jednorucky a cvic cvic cvic. Je spousta cviku jen s temito cinkami. Posilovna nepripada v uvahu tam se odrovnas, zaklad je spevnit sred tela a po aspon pulrocnim buseni doma bez do posilky ale s nekym kdo tomu opravdu rozumi. Na yt se podivej na videa s filipem grznarem, beranem, mestrem a podobne tam se dozvis hodne veci o genetice a stravovani a podobne. Zdar

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]