Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké lyže - freestyle

Od: venomcz odpovědí: 2 změna:

Zdravím.Mám zájem si koupit freestylové lyže ale sháním někoho kdo by mě poradil jestli se na nich dá i dobře lyžovat jako na normálních lyžích carvingových na sjezdovce nebo jestli jsou jenom na ty skoky u-rampy apod.A také popřípadě s jejich výběrem na co se zamšřit a podle čeho vybírat.

Jinak měřím 170 cm a vážím 70 kg jsem stredne pokrocily az pokrocily lyzar

Předem děkuji za ochotu a prosím o vyjádření.Podešva Tomáš

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

papene*
hodnocení

0x

Nevím jestli ti z toho něco pomůže: freeskiing.cz/...

luciferkaa*
hodnocení

0x

ak freestyle, tak carvingove, ale pozor! na U rampu hladaj take co maju vzadu zdvihnutu patku a oblu ako v predu, plus ak planujes aj skoky, tak musim podotknut, ze to bude asi vyssia investicia, oplati sa nieco lepsie ako drevene jadro, to je pri castych skokoch lahsie zlomitelne...lepsie jedny drahsie lyze s vlakien ako 2 pary drevenych ktore zlomis :D inak sa na nich jazdi po svahoch tak isto ako na obycajnych carvingoch ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]