Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Power ball vs posilování

Od: luciee* odpovědí: 5 změna:

Zdravím,máte někdo power ball? :) je opravdu k něčemu dobrý? jsou po něm aspon trošku svaly? Jezdím motocross,jsem holka,tak bych potřebovala více sily :D

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

2x

Mám - je výborný...

Na posílení zápěstí, předloktí, do jisté míry i prstů, lze při některých cvicích používat místo činek...

luciee*
hodnocení

A je to i na biceps? :)

mowla*

Pokud při pohybu měníš směr osy rotace (nakláníš ji), funguje jako závaží (osa rotace má tendenci při konstantních otáčkách zachovat stálou polohu) - takže při vhodném pohybu i na biceps...

hodnocení

2x

Zkusila jsem ho jednou, kdysi v tělocviku a cítila jsem se pak jako Superman :D. Podle mě je to dobrá pomůcka.

joudic*
hodnocení

0x

taky mam - vyborna dekorace na polici vedle kytek :) Asi proto, ze mi to moc nejde roztocit, a kdyz uz jo tak nicmoc, to znam zabavnejsi cviky na zapesti :)
jinak tady vam to Arnie ukaze a namotavani je good..
primafitness.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]