Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Posilování a jeho progres

Od: samurraj® odpovědí: 4 změna:

Zdravím, jen se chci zeptat, posiluji (pouze v domácích podmínkách s určitým vybavením) a zajímá mě váš názor, zda je dobrý progres když obvod bicepsu mi přirostl o 1cm a obvod hrudníku o 2cm. Podotýkám, že cvičím 2 měsíce. Začal jsem cca 27. Prosince. Díky za názor.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hk
hodnocení

0x

Ano. Na druhou stranu je třeba předem vědět, čeho chcete dosáhnout. Mít zajímavé tělo nebo nabušený, či mít vhled asijského bojovíníka z vašeho obrázku? Vždy je ale třeba přizpůsobit těmto záměrům i stravu. Pamatujte, že až s tím posilováním přestanete, změny na těle budou patrné velmi rychle.

hodnocení

Toho jsem si vědom. Stravu mám již docela vychytanou i když by se mohlo ještě něco zlepšovat. Rozhodně můj cíl není být kulturistou (to se mi hnusí), ale na druhou stranu chci vypadat nabušeně, to je pravda, ovšem všeho s mírou, že jo.

zelenydabel*
hodnocení

0x

Jestli můžu poradit, zaměř se na fyzickou kondici. Svaly jsou jedna věc ale kondice je věc druhá. K čemu ti jsou svaly pokud se zadýcháš po nenáročném komplexním cvičení?
Vidím mladé kluky, kteří mají svaly ale po určitém čase nejsou schopni udělat jednoduchý cvik, který by ale normálně někde ve fitku či v posilce dali.

hodnocení

Fyzičku jakžtakž mám, pravidelně běhám, občas boxoji, takže OK

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]