Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kotoučová brzda

Od: tasman odpovědí: 1 změna:

Ahoj,

poradil by mi tady někdo s mým problémem.

Delší dobu jsem měl zadní kotoučovku bez destiček, nepoužíval jsem jí. Potom jsem doplnil nové zadní destičky, ale brzzda mi jde až ke gripu a vůbec nebrzdí. Páčka neklade žádný odpor.Levá páka, brzda je oproti tomuto uplně v pohodě, má odpor, brzdí...

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Když jsi tam dával dové destičky, tak by tam neměly jít, dokud neodtlačíš brzdový váleček zpátky do tělesa. Je možný, že když jsi jezdil bez destiček, tak z brzdy nějaká součástka vypadla a proto teď brzda nefunguje.

Toto ale musíš zjistit sám.

Předpokládám že máš i přední kotoučovou brzdu a tak můžeš porovnat, jestli ti tam nějaká součástka chybí.

A nebo kolo předej do servisu a požádej je o kontrolu zadní brzdy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]