Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký přípravek pro růst svalové hmoty?

Od: hanesz* odpovědí: 4 změna:

Zdravím,

už přes třičtvrtě roku chodím pravidelně do posilovny (snažím se 3x týdně, ale sem tam mi to nevyjde). Mám sestaven individuální cvičební plán, podle kterého cvičím, ale prakticky bez jakéhokoliv vidielného efektu. Chtěl bych si začít kupovat nějaký přípravek na podporu růstu svalové hmoty, ale v posilovně kam chodím nic takového nevedou, tak se nemám s kým poradit.

Zajímá mě, jestli je nějaký přípravek, se kterým máte zkušenosti a můžete mi jej doporučit. Nechci si totiž koupit něco, bez doporučení abych jen nevyhodil peníze.

Možná Vám s doporučením pomůže vědět, že jsem hubený (možná až moc a není to můj cíl)...

Všem děkuji moc za rady a snad mi to pomůže

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

albatros498022*
hodnocení

1x

Znám jeden opravdu dobrý, fyzická práce.

hanesz*
hodnocení

Ještě by mě zajímalo jestli byste mi raději doporučili brát proteiny nebo sacharidy? Nebo sand oboje zároveň? :)

dylin

Zdary, na růst gainer... před spaním casein protein. Na netu se na tohle ptá kdekterý spartakiádník. Kdyby si zagooglil, tak se toho dozvíš mnohem víc.

hanesz*
hodnocení

Já jsem to právě hledal ale moc jsem se neorientoval v tom množství. Pochopil jsem, že pro mě (hubený, málo svalů, 68 kg, 178 cm) je ideální sachariďák, třeba 2x denně. Je to pravda?

Pak jsem si našel tento přípravek

proteiny.heureka.cz/...

a nebo tento

kulturistika.com/...

Kupoval byste si něco?

Je mi jasné, že bez tréninku, píle a dřiny to stejně nepůjde :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]