Nejste přihlášen/a.
Dobrý Den
Náhodou jsem získal Revolver Zoraki R1 4,5"ráže 9mm Rev(380R) Bohužel jsem zjistil že k němu jsem (asi)nedopatřením dostal Pepřové náboje 8mm PV.Supra-Pfefferpatronen(takže problém je jasný co se může stát když náboje dám do plynovky a vystřelím?)Podle mě se oslepím asi já a uderník bude mět problém s tím aby náboj odpálím.Prosím o radu mám to vůbec zkoušet?Děkuji za případnou odpověd jsem úplný lajk a jen si chci vystřelit třeba na poli(né na osobu)Jen vystřílet těch 10 nábojů a dát jí zase pryč.Nic za tom není jen opravdu ta zkoůška zbraně.(náboje stojí kolem 220kč. tak to mě netrápí ale zajímalo by mě co to udělá a odvahu to zkoušet jen tak bez rady na to nemám.
Nejsem odborník na zbraně, ale myslím, že tam ty náboje vůbec nedostanete. A když dostanete, určitě to nebude fungovat. A kdyby to náhodou zafungovalo, určitě to zbrani (a možná ani Vám) dobře neudělá.
Dobrý Podvečer
ty náboje tam dostanu ale(lítají tam ten 1mm tam chybý)jelikož je to nová plynovka tak se ptám jinak je mě jasné že 9 patří do 9 ale ptám se co kdyby?A jestli vlastně to má vůbec cenu zkoušet?Jde o to že jsem k tomu dostal asi přibližně 150nábojů jak plyn,nervák,poplašňák.Tak jestli to tam má vůbec cenu dávat a nebo ty 8mm vyhodit nebo prodat!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.