Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké funkční prádlo?

Od: pepane* odpovědí: 7 změna:

Zdravím:), jaké máte, prosím, zkušenosti s funk.prádlem?Popř.jakou značku preferujete?Děkuji*placni*

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

albatros498022*
hodnocení

0x

Vyzkoušel jsem vše, co se dalo, nakonec jsem zjistil, že Jitex Písek je nejlevnější a funkční jako podstatně dražší až nejdražší, ale když někdo nedá tak Moira takový zlatý střed, celkem dost dobré anglické armádní a i levné.

host*

připojuji se k albatrosovi - Jitex plně vyhovuje, například nátělníky IKOM, trika s dlouhým rukávem, dlouhé spodky, atd.. Jedno zkušenost - na rozdíl od plandavých triček XL, XXL a větších je lepší mít funkční nátělník nebo triko skutečně přímo na tělo, neplandavé.

albatros498022*

Pokud není přímo na těle /kupuji o velikost menší/ tak není funkční.

pepane*
hodnocení

jj, ta plandavost je přesně u mě*haha* Nemam ráda nic upnutého a tak si musím zvykat.Musím však souhlasit, že jedno triko na těle, oproti plandáku... v pocitu tepla je veliký rozdíl :)

pepane*
hodnocení

Děkuji, podívám se :)*palec*

hodnocení

0x

Jitex, Moira...souhlas. Mám asi 20 let staré triko KLIMATEX s dl. rukávem, taková pletenina. Před léty jsem doběhl závod na 10 km, zima, vítr, doběh na náměstí, do šaten daleko a triko propocené, v tom větru brrr. Převlékl jsem suché triko, ale byla mi zima. Navlékl jsem znova to mokré a...pohoda. Na KLIMATEX nedám dopustit, ale už se v něm nedá, nedá se na ně už dívat. A to mám doma trik mrtě...

jouny*
hodnocení

0x

Hodně známá je Moira, ale já osobně funkční prádlo nemám rád, nesnáším když se člověk spotí jak to pak smrdí :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]