Nejste přihlášen/a.
Zdravím, jaké máte, prosím, zkušenosti s funk.prádlem?Popř.jakou značku preferujete?Děkuji
Vyzkoušel jsem vše, co se dalo, nakonec jsem zjistil, že Jitex Písek je nejlevnější a funkční jako podstatně dražší až nejdražší, ale když někdo nedá tak Moira takový zlatý střed, celkem dost dobré anglické armádní a i levné.
připojuji se k albatrosovi - Jitex plně vyhovuje, například nátělníky IKOM, trika s dlouhým rukávem, dlouhé spodky, atd.. Jedno zkušenost - na rozdíl od plandavých triček XL, XXL a větších je lepší mít funkční nátělník nebo triko skutečně přímo na tělo, neplandavé.
Jitex, Moira...souhlas. Mám asi 20 let staré triko KLIMATEX s dl. rukávem, taková pletenina. Před léty jsem doběhl závod na 10 km, zima, vítr, doběh na náměstí, do šaten daleko a triko propocené, v tom větru brrr. Převlékl jsem suché triko, ale byla mi zima. Navlékl jsem znova to mokré a...pohoda. Na KLIMATEX nedám dopustit, ale už se v něm nedá, nedá se na ně už dívat. A to mám doma trik mrtě...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.