Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak mám dostat holku do fitka?

Od: davidekk988 odpovědí: 5 změna:

zdravim mám kámošku a chtěl bych s ní začít chodit cvičit, ona by chtěla, ale nechce se jí tam, protože si připadá prej tlustá (ale neni) a nechce aby na ni ostatni lidi koukali. jak ji mam presvedcit?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

albatros498022*
hodnocení

0x

Vykašli se na fitko a jděte se někam projít, zaběhat si, co hledat s holkou mezi upocenými těly v okolí.

hodnocení

0x
Ukazat ji video, kde ve fitku cvičí opravdu tlustosi.
Ale možná to je jen výmluva, jak celý život toužit jít do fitka a vlastně tam nikdy nemuset. Dokonalé alibi.

hodnocení

0x

A proč lpíš na fitku? Existuje i spousta dalších sportů a aktivit - dlouhé procházky jsou k nezaplacení. Na jaře kolo, brusle.. Já osobně nerada trávím čas přesunem do a z fitka a navíc větší společnost lidí na malém prostoru mi také nevyhovuje, takže cvičím doma.. Pokud kamarádka nechce do fitka, najdětě alternativu. Fitko není pro každého.

lola*
hodnocení

0x

Tak začněte někde jen spolu..=);) Běhání, plavání, cvičení ve dvou doma..=);)

bezec
hodnocení

0x

"Jdeš cvičit a ne se předvádět ostatním".

Jestli nechce tak choďte jinam. Jestli je tlustá tak se beztak líp hubne delšíma procházkama, fitko je dobré příp. jako doplněk.. Ideál snordic walking )s hůlkama = pracuje i horní půlka těla). Nebo bazén atd.atd.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]