Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
je mi 18 let, měřím 182cm a vážím 76kg, avšak těch 76kg na mně není absolutně vidět a jsem kost a kůže a vůbec se mi to nelíbí, zkrátka - chtěl bych se sebou začít něco dělat a nějak zmohutnět a nabrat objem. Neříkám, že chci být nějaký vysekaný kulturista, ale nechci být 182 centimetrová špejle na které jsou vidět kosti.
Především bych chtěl cvičit s vlastní váhou, ale nevím čím začít a co přesně jíst abych přibral pořádně a hlavně kvalitně.
Ještě dodávám, že se mi nabírá opravdu těžko, protože ať sním cokoliv, tak nepřiberu snad ani gram.
Dřepy. Kliky. Tvaroh. Maso. Ovesné vločky. Ovoce. Zelenina. Dodržovat pitny režim. Jíst aspoň 6 x až 8x denně. Vydatná snídaně, svačina, oběd, svačina, večeře, druhá večeře. Po cvičení se najíst, třeba ten tvaroh, ať svaly mohou růst.
Musíš začít jíst tzv. objemový jídelníček. Třeba půl roku (dle potřeby) a pořádně cvičit, alespoň 4x týdně na hodinu.
Strava je velice individuální a každé tělo reaguje na stravu a cvičení odlišně.
např:
Snídaně: Ovesné vločky, Muslli, jogurt 250g, celozrné pečivo...káva, čaj...
svačina: zelenina, chleba se sýrem, šunkou
2. svačina -
oběd - rýže, tuňák, krůtí, kuřecí maso, brambory...
další svačina -
večeře - Hovězí steak, rýže, brambory
druhá večeře - tvaroh, smetánek apod. kvůlu bílkovinám
Bílkovin bys měl mít cca 2g na jeden kilogram tvojí váhy denně.
Tohle je jeden příklad z mnoha. Ono obecně platí, že bys neměl jíst sladkosti, alespoň ne ve velkém množství, po ránu hodně sacharidů, bílkoviny a jíst cca co dvě hodiny. Nepřežírat se! A CVIČIT, CVIČIT CVIČIT
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.