Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Běhání- je toto normální?

Od: petrcool odpovědí: 6 změna:

Zdravím, co říkáte na takové zaběhání si ráno před školou od 4:30 do 5:30? :D Po škole na to v týdnu nemám čas a o jen o víkendu se mi to nevyplatí. Máte s tímto někdo zkušenosti? Díky

doplněno 19.01.16 21:42:

A ještě bych se chtěl zeptat, když půjdu běhat ve výše vypsaný čas, musím si dát dávku sacharidů půl hodiny před tréninkem? Celkově o redukci hmotnosti pomocí běhu moc nemám přehled jak je to se sacharidy... Poradil by mi prosím někdo ohledně stravy? Předem díky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Co říkám na běhání v tom čase? Šílený a pro mě nepředstavitelný. Je to doba mého nejtvrdšího spánku - mezi čtvrtou a osmou ranní.

Důležité ale pro vás je, zda vám to něco dává, jestli to cítíte jako přínos. Když se vám to líbí, pak vás názory ostatních nemusí vůbec zajímat. Nejdůležitější pro život je pocit štěstí a pokud vám ho to dává, běhejte. Hodně zdraví přeji.

hodnocení

1x
Kdyz vstanes a chce se ti tak klidne :)

pt®
hodnocení

1x

Určitě si jděte ráno zaběhat. Náš syn takto běhá každé ráno a je to táta od rodiny. Neběhá celou hodinu, ale navyšuje si km, má nějaké počítadlo. Vím, že jí, či pije nějakou vlákninu, ale nevím, co to je. Možná Vám někdo ještě poradí.

Ptáš se,je-li to normální. Každopádně... NENÍ TO NENORMÁLNÍ! Mnoho lidí běhá do práce nebo z práce,mnozí tam i zpět a i déle než hodinu. Nepíšeš,kolik je ti let. Pokud jsi zdravý a normálně stravovaný,tak žádné zvýšené dávky sacharidů nepotřebuješ. Podívej se na běžecké weby např. bezvabeh.cz, behej.com, rungo.cz,seznam.cz/behani apod. Najdeš tam i spoustu rad, zkušeností apod. a můžeš tam i tuto otázku položit, odpoví ti odborníci, bývalí i současní špičkoví běžci, trenéři, lékaři apod. Tak ať se ti daří a hlavně vydrž. Měj se!

mp*
hodnocení

0x

Tak to je otázka v kolik chodíte spát. Já třeba dělám tak obyčejně do dvou hodin. Tak pro mě by to bylo asi vražedné.

hernigameplay*

Pro mě né ale ja to o pocitu člověka a radši chod běhat bud po skole nebo v 10 h. ráno

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]