Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde sehnat trofeje pro sportovní turnaj?

Od: lubomir518 odpovědí: 2 změna:

Zdravím,

organizuji v našem fotbalovém oddíle turnaj mladších žáků a chtěl bych se zeptat, máte zkušenosti s nákupem pohárů, trofejí, cen do turnajů? Vím, že na internetu je toho plno, ale nevím z čeho vybírat, co je kvalitní, co je předražené a podobně.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

vilik*
hodnocení

1x

Na Smíchově naproti nádraží býval krámek s trofejemi, ceny neměli nijak vysoké. Možná tam ještě jsou, tak pokud jste z Prahy, můžete se jít zkusit podívat. Ale pár let jsem tam nebyl, tak nevím.

pb®
hodnocení

1x
Mám, velmi bohaté, 2x do roka kolem 50ti pohárů už asi 10 let. Nakupuju přes internet u pohary-bauer.cz. Záleží na tom, jaké chcete množství a jaký máte rozpočet. Pro pár kousků bych si zajela do prodejny. Velkou zakázku jsem zkusila po předchozí objednávce vyzvednout osobně jednou a už nikdy více. Nedá se to zkontrolovat, při osobním odběru to pak nelze reklamovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]