Nejste přihlášen/a.
zdravím, chci se zeptat jaký veslovací trenažer by jste mi doporučily na domácí cvičení přijde mi to jako super stroj. Prosil bych váš názor nebo by jste koupily jiný stroj? Děkuji
Na veslovacím trenažeru se dá nejlépe zlepsit fyzická kondice. Vesloval jsem 7 let (z toho poslední 3 roky na profesionální úrovni), takze uz o tom i neco vím .. Pokud chceš nejaký slušný trenažer tak jedině concept 2, ostatní jsou o nekolik tříd dole. Ale bohužel cena je velmi vysoká cca 30 000 kč... A bazarové se moc neprodávají. Jestli máš ve svém městě veslařský klub, tak si tam zaplať členské příspěvky (cca 2000 kč na rok) a můžeš chodit na trenažér tam. Vyjde to levněji než fitko a nebudeš muset utrácet tolik penez za trenažér, který stejně časem dost omrzí.
A navíc můžeš využívat třeba i posilovnu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.