Při dnešním počasí myslím, že sezóna cyklistiky není přerušena. Spíše mám obavu o lyžařskou sezónu. Na prašanu jsem už nejezdil asi tři roky. Když si teda odmyslím ledové, nasněžené sjezdovky, které nemám rád.
No loňská skončila 24.12. kolem 16 hodiny a letošní začala 2.1. kolem 11 hodiny. Vyjížďky nejsou tak pravidelné jako v létě,ale jak to jde, tak vhůru do sedla.
1. ledna. Ale zároveň s tím začíná cca tříměsíční sezóna vymlouvání se na zimu, mokro, vítr, chřipčičku, citlivej řetěz a tak.. zatím jsem od začátku roku byl jen jednou na silničce.. teplota kolem nuly, trochu vítr, ale šlo to. Teda až na to, jak po příjezdu vypadalo kolo a záda..
Jezdím hodně na kole a pro mně a mé kamarády díky počasí už dva roky je sezona v jednom tahu. Max. přerušíme jízdu na týden, když je náledí, delší dobu to poslední dva roky nebylo.
Pro mě začíná, jak je po sněhu a náledí a teploty jsou vyšší než 6stupňů nad nulou. Ve sněhu nejezdím. A minulý rok skončila někdy kolem poloviny prosince, ale nevzpomínám si.
Ja mam cyklosezonu celorocne..tedy vyjma snehu. Jak napadne cerstvy neujezdeny, jeste vpohode. Ale druhy treti den uz je na kekel. Tak bud cekam az ho poradne odklidi z cesty nebo az roztaje a pak sezona pokracuje dal. Ani teplota -18°C mi nevadi..to zase resi trosku kvalitnejsi obleceni.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.