Nejste přihlášen/a.
Jsem holka a rozhodla jsem se že si trošku zpevním postavu . Za jak dlouho by byly vidět výsledky kdybych každý den cvičila tohle: 1. 200 krát nůžky na každou nohu
2. 100 dřepů
3. 200 "polo" sedů lehů ( zvednu se jen po lopatky)
4. 300 sedů lehů
Budu moc vděčná za všechny odpovědi
jestli to budeš dělat po málo seriích a spoustu opakování, tak tahle čísla by se měla rychle ukázat. Jen nevím jestli to jde vydržet, resp jakou kondičku máš teď. Zpevnění svalů uvidíš už po 3 týdnech, ale v zrcadle efekt uvidíš až tak po 3 měsích... je to hlavně o výdrži, tak raději pomalejší start a vydrž dlouho. Než to vzdát po 14 dnech, protože to přeženeš.
No panejo, to musíš mít extra dobrou fyzičku! Pokud bych s cvičením začínala, tak bych určitě zmírnila (důležité je vydržet a ne se odrovnat po prvním cvičení, aby mě to odradilo) a přidala ještě něco na horní část těla
Už jsem tu psala, zrovna zkouším 30 day shred s Jillian Michaels. Nebyla jsem zvyklá na posilování horní části těla, tak mě první cvičení na dva dny odrovnalo. Teď už v pohodě a jsem zvědavá na efekt po těch 30 dnech :D
Cvičím 30 day shred. Pak vím, že má ještě Ripped in 30 - to plánuji jako další a potom six week six pack a pak se uvidí.. Každý den bohužel čas nemám, ale snažím se obden.. Zatím mě to baví a pro mě příjemné zpestření po monotónním pohybu na elyptickém trenažeru
Moc rád bych věděl, jak dlouho vám to vydrží.
Většina lidí kteří se nad sebou takhle v novém roce zamyslí a chtějí se sebou něco dělat, si koupí nějaký stroj který jen zabírá místo, následně slouží jako úžasný věšák na prádlo a nakonec končí někde ve sklepě nebo na půdě.
Proč na to nejít efektivněji? V posilovně vás na začátku změří kolik máte svalů, tuků, vody, váhu...
Na začátku začít cvičit s trenérem není až tak velká investice a po čase získáte správné návyky jak správně cvičit, stravovat se, odpočívat...
Získáte nové přátele, ale hlavně hezčí postavu.
přes prázdniny jsem makal fyzicky v lese - vytrhávání plevelných náletů - mladé břízky i s kořeny a stavba oplocenky..
do lesa jsem jezdil 15 km na kole a zpět...a pak ještě v září makal na farmě (hnůj, sekámí trávy, kácení stromů)..
a tos měla vidět tu fyzičku a postavu !
Mě posilovna nebaví..je to nuda-vybitá energie jen na posílení - a ještě za to platíš ! kdyby alespoň na ty stroje přidělali el. genrátor-a elektřinou svítili...
Práce na zdravém vzduchu a ještě dostaneš zaplaceno - není to lepší?
Jestli se chceš odradit po prvním tréningu tak začni. Ale nedoděláš sérii toho dne do konce a zítra se ti už nebude chtít.
Základ všeho je jídelníček a správná technika cviku. Poté následuje vyvážená dávka série (tedy série cviku o určitém počtu opakování). Do toho všeho musíš mít chuť se sebou něco udělat a vytrvat.
Takže, pokud nevíš jak provádět techniky správně, zajdi do nejbližšího fitka a vem si zkušeného/dobrého trenéra. Ať se naučíš jak provádět správně cviky. Určitě ti to ušetří čas, protože uvidí co děláš špatně, upozorní tě a budeš si dávat pozor a pojedeš ty cviky dobře.
Nebo druhá varianta, online tréningy. Na netu je jich plno. Stačí vybrat a cvičit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.