Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Posilování - výsledky

Od: hetty* odpovědí: 14 změna:

Jsem holka a rozhodla jsem se že si trošku zpevním postavu :) . Za jak dlouho by byly vidět výsledky kdybych každý den cvičila tohle: 1. 200 krát nůžky na každou nohu

2. 100 dřepů

3. 200 "polo" sedů lehů ( zvednu se jen po lopatky)

4. 300 sedů lehů

Budu moc vděčná za všechny odpovědi :)

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

repkin*
hodnocení

2x
1)cvici se obden, svaly potrebuji vyjma tepla a zivin taky cas k regeneraci a rustu
2) kazdy to ma jinak, nekde staci par mesicu, nekde pulrok, nekde rok a nekdo to neda ani za cely zivot
Zalezi na tom jak to budete dodrzovat a co budete jist.Ono cvicit a pak cely vikend kalit a do toho jist mcdonaldy apod. moc vysledku neprinese.
roman68*

není to tak zcela pravda - jíst mekdonaldy a kuřata z KFC může naopak přispět k růsu svalové hmoty !

Copak nám asi dávají do krmiva, aby kuřátka, prasátka a kravičky rychleji rostai a měla více masíčka (svaloviny)?

;)

..růstové hormony

hodnocení

1x

jestli to budeš dělat po málo seriích a spoustu opakování, tak tahle čísla by se měla rychle ukázat. Jen nevím jestli to jde vydržet, resp jakou kondičku máš teď. Zpevnění svalů uvidíš už po 3 týdnech, ale v zrcadle efekt uvidíš až tak po 3 měsích... je to hlavně o výdrži, tak raději pomalejší start a vydrž dlouho. Než to vzdát po 14 dnech, protože to přeženeš.

hodnocení

1x

No panejo, to musíš mít extra dobrou fyzičku! Pokud bych s cvičením začínala, tak bych určitě zmírnila (důležité je vydržet a ne se odrovnat po prvním cvičení, aby mě to odradilo) a přidala ještě něco na horní část těla ;)

Už jsem tu psala, zrovna zkouším 30 day shred s Jillian Michaels. Nebyla jsem zvyklá na posilování horní části těla, tak mě první cvičení na dva dny odrovnalo. Teď už v pohodě a jsem zvědavá na efekt po těch 30 dnech :D

doplněno 11.01.16 08:05:

Cvičím 30 day shred. Pak vím, že má ještě Ripped in 30 - to plánuji jako další a potom six week six pack a pak se uvidí.. Každý den bohužel čas nemám, ale snažím se obden.. Zatím mě to baví a pro mě příjemné zpestření po monotónním pohybu na elyptickém trenažeru :)

fakirka

S Jillien cvičím už pár let. Naštěstí má těch programů hafo.

Cvičíte asi Shred in 30? Cvičíte každý den? Já asi 3x-4x týdně a výsledky jsou. Mám hezké břicho a hlavně paže;)

Vydržte.

hodnocení

1x

Moc rád bych věděl, jak dlouho vám to vydrží.

Většina lidí kteří se nad sebou takhle v novém roce zamyslí a chtějí se sebou něco dělat, si koupí nějaký stroj který jen zabírá místo, následně slouží jako úžasný věšák na prádlo a nakonec končí někde ve sklepě nebo na půdě.

Proč na to nejít efektivněji? V posilovně vás na začátku změří kolik máte svalů, tuků, vody, váhu...

Na začátku začít cvičit s trenérem není až tak velká investice a po čase získáte správné návyky jak správně cvičit, stravovat se, odpočívat...

Získáte nové přátele, ale hlavně hezčí postavu.

joudic*
hodnocení

1x

pri tech cislech bude za tyden videt jediny vysledek = prestanete cvicit :) Jinak jakakoli snaha se do mesice opticky projevi.

zelenydabel*

svatá pravda!

roman68*
hodnocení

0x

přes prázdniny jsem makal fyzicky v lese - vytrhávání plevelných náletů - mladé břízky i s kořeny a stavba oplocenky..

do lesa jsem jezdil 15 km na kole a zpět...a pak ještě v září makal na farmě (hnůj, sekámí trávy, kácení stromů)..

a tos měla vidět tu fyzičku a postavu !

Mě posilovna nebaví..je to nuda-vybitá energie jen na posílení - a ještě za to platíš ! kdyby alespoň na ty stroje přidělali el. genrátor-a elektřinou svítili...

Práce na zdravém vzduchu a ještě dostaneš zaplaceno - není to lepší?

Určitě je to lepší, ale není to odpověď na otázku. *bzum*

kubaa
hodnocení

0x
Zalezi jake vysledky. Jestli esteticke, tak nejaky pokrok tam bude, ale nejdulezitejsi je strava. Jestli vykonostni tak urcite, ale pamatuh, ze treba cviky ma bricho musis menit, jinak si bricho na ten cvik zvykne. Cviku na bricho mas desitky ne-li stovky (zvlast doporucuji vydrze ve vzporu - plank) Dale si dej mensi pocet opakovani za den a pak teprv ty opakovani navysuj a necvic uplne kazdy den. Kdybys jeste nejak potrebovala poradit, napis. Preji hodne zdaru! :)

ria*
hodnocení

0x

Pěkný den,

krom toho ale začněte posilovat i "vnitřní svaly" - stáhne se břicho, narovnají záda.. Je mraky lidí, co jsou vypracovaní, ale chodí jako zvoník od matky boží, protože ten základ je ve držení těla.. Sice ty cviky vypadají jako motání nějakého blázna, ale opravdu fungují :)..

zelenydabel*
hodnocení

0x

Jestli se chceš odradit po prvním tréningu tak začni. Ale nedoděláš sérii toho dne do konce a zítra se ti už nebude chtít.

Základ všeho je jídelníček a správná technika cviku. Poté následuje vyvážená dávka série (tedy série cviku o určitém počtu opakování). Do toho všeho musíš mít chuť se sebou něco udělat a vytrvat.

Takže, pokud nevíš jak provádět techniky správně, zajdi do nejbližšího fitka a vem si zkušeného/dobrého trenéra. Ať se naučíš jak provádět správně cviky. Určitě ti to ušetří čas, protože uvidí co děláš špatně, upozorní tě a budeš si dávat pozor a pojedeš ty cviky dobře.

Nebo druhá varianta, online tréningy. Na netu je jich plno. Stačí vybrat a cvičit.

ona.idnes.cz/...

ona.idnes.cz/...

ona.idnes.cz/...

garry
hodnocení

0x

Těch opakování je moc. Cvič 3 serie po, řekněme 20 - 40 opakování - tohle u každého cviku. Když zvládneš tohle, můžeš upravovat dle kondice.

cvik1:

serie 1. 20 x provedeni cviku 1

pauza 20sekund

serie 2. 20 x provedeni cviku 1

pauza 20sekund

serie 3. 20 x provedeni cviku 1

cvik2:

.

.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma Jillian

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]