Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak správně cvičit na této lavici

Od: repkin* odpovědí: 2 změna:

viz. foto 1)

já si myslím, že tak, jak je to na obrázku 2), tedy, že paže se opírají spodní částí o podložku, kdy na konci podložky dole se ohýbá loket. Je to tak správně?

Nebo je to jedno a může se loket ohýbat i na podložce (např. uprostřed)? Děkuju.

Jak správně cvičit na této lavici
Jak správně cvičit na této lavici #2

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

tajemnak*
hodnocení

2x
Říká se tomu Scottova kavice.
Loket se ohyba na podlozce z jednoho prosteho duvodu - vetsinou nemas tak dlouhou ruku (od ramene k loktu) ;)
Dulezite je u tohoto cviku naprosto IZOLOVAT biceps, casto je tendence zapojovat ramena. Nejlepe to vidi nekdo s kym cvicis, ono sam to moc na sobe v tomhle pripade nevidis.
Idealne vybusne nahoru a pak pomalu a kontrolovane spoustet dolu. Prave proto ze je to izolovany cvik tak se zveda s mensi vahou abys vse udelal tak jak ma byt :)
doplněno 03.01.16 12:43: Není vubec zac :)
repkin*
hodnocení

Dekuju. Tak jsem to drive cvicil spatne. Prave tam ta lavice byla mensi a loket jsem mel dole, tato je dost velka tak mi to prislo divne ale jse rad, ze to tak ma byt. Zkusim najit nejaka videa.
doplněno 03.01.16 12:20: Tak jsem to nasel na youtubu na videu, je to presne jak pisete. Takze jeste jednou dekuju.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]