Nejste přihlášen/a.
ahoj. Jen se chci zeptat ohledně posilování, rspektive jak je to správně. Budu cvičit nějaký cvik třeba benchpress a má se správně při tréninku používat stejná váha a při dalším tréninku v dalším dni si přidat váhu a s tou zase jet celý trénink a nebo si naložit a při každé sérii postupně navyšovat váhu?Díky
na základě těchto údajů ti těžko někdo poskytne fundovanou odpověĎ !
uveď alespoŇ , zda s posilováním začínáš, zda třeba děláš jiný sport atp. a hlavně , co od toho očekáváš?
Když jsem chodil do posilky, pak jen kvůli tomu, abych zpevnil partie, které se jinak při mých sportech flákají (volejbal, cyklistika) - tedy záda, břicho především..
když jsem začínal cvičil - tak se stejnou váhou (3 série po 9 )a spíše se soustředil na dýchání a techniku provedení (prostě si to "procítit") a teprve pak jsem zvyšoval zítěžu..měl jsem zajeté ve fitku jakési kolečko..(většinou jsem ho zvládl 2 x -tak na 1,5 h-2x až 3x týdně) a po cca 3 týdnech jsem lehce zvedl zátěž..ale opakuji...jen jsem zpevňoval jiný účel to nemělo !
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.