Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Natržený sval?

Od: fitnessak odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

dnes jsem v posilovně odcvičil ramena. Pak jsem přešel na prsní svaly. Cvičil jsem kliky na bradlech a při pohybu dolu, tedy v poloze, kdy lokty svíraly úhel asi 90 stupňů jsem v horní část prsních svalů ucítil nepříjemnou bolest. Prsa jsem tedy přestal cvičit a šel domů. I po příchodu domů bolest stále pociťuji. Může se jednat o natržený sval, či natažení svalu?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

saman47*
hodnocení

1x

S natrženým svalem byste jinak skákal...

hodnocení

0x

patrikol
hodnocení

0x

Podle mého se jedná spíšeo natažený sval, který taky nepříjemně bolí. Rozhodně bych nechal sval v klidu a od cvičení si pár dní (cca. týden) dal pauzu, aby jsi neměl větší problémy. Doporučil bych ti také před každým tréninkem nějaké rozehřátí, kardio.

figurek*
hodnocení

0x

jj, při pohybu natrženým svalem nepociťujete bolest, ale skáčete po stropě, v lehčím případě jenom lezete po zdi.

Radím, pořádně namazat Alpou a nechat pár dní v klidu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]