Nejste přihlášen/a.
Zdravím, je mi 17 let, 186cm, 76kg
Posiluji 3x - 4x tydně, jím zdravé a kvalitní jídlo jako je rýže, kuřecí maso, těstoviny, ovesné vločky, tvarohy, sýry, zelenina, ovoce ...nejím pečivo protože to je sračka...nekouřím ani nepiju, jednou tydně plavu kilák a čtvrt, jinak žádný jiný sport nedělám...ale stále mi nejde přibrat
Ve fitku dřu jak bulhar, žádnou partii nevynechávám a pokaždé se snažím podat co největší výkon, tak mi řekněte v čem je problém...od léta jsem přibral 3kg ale na 76 jsem se zasekl...síle sice roste ale hmotnost ne
Ono to chce nějakou bílkovinu.. (jak bulhar
) to jsem ještě neslyšela.. .) Ono se to zlomí, brácha začal cvičt v asi stejném věku jako vy - a pak jsme se nestačili divit..
Dva bratři. Jeden začal posilovat možná v tvých letech. Po 10 letech byl stále postavou skoro stejný a to makal jak fretka, jel hlavně objemy. Jeho bratr začal o 2 roky pozdějc. Byl to suchar, vysoký, hubený.. Po necelých 2 letech když jsem u nich zazvonil, otevřel on, nabušené hovado, pomalu širší jak vyšší. Pak mi jeho první bratr detailně líčil, co vše doma pro to dělal, aby tak vypadal. Bylo na něm vidět, že ho to štve, že on už dře v posilce takovou dobu a má spíš jen vyrísované tělo a jeho brácha vypadá tak, jak si on představoval že bude jednou vypadat..ale zařekl se, že zdraví si ničit sračkama nebude. A ty sračky, tím nemyslím pečivo
Chce to kalkulovat kalorický hodnoty. Musíš jíst denně skoro pořád, znamená si do školy nosit jídlo. Pokud nemůžes teplé, tak řecké jogurty, celozrnný chleba s arašídovým máslem atd...
Sem si zadej svoje parametry a ucel, melo by ti vyjet kolik by jsi toho měl sníst, taky bych doporučil nějaké suplementy, říká se, že to jde bez nich, ale věř mi, když zacneš brát kvalitní a správně, tak ti to neuškodí a pojede ti to rychleji.
Nech to tak. Síla, rychlost a pružnost jsou mnohem důležitější než velký svaly. Za ideál považuju štíhlou atletickou postavu typu "desetibojař" nebo "triatlet". Kulturisty považuju za "nafouklá srágora co neunese sama sebe"
A přidej jiný sporty (kardio) a strečink. Mmch. jestli chodíš plavat na hodinu včetně vířivky, tak to zvedni aspoň na 2km, různé plavání/ všechny styly.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.