Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Elektronický terč

Od: janulek odpovědí: 2 změna:

Dobrý večer, chtěla bych svému bratrovi koupit terč, ale nevím, jaký vybrat... Nejde o žádné velké hraní, jen o to, že to bude mít ve své dílně, kam zve svoje kámoše na fotbálek, tak aby tam měl i šipky...takže nemusí být nějaké drahé, ale asi ani ne za dvě stovky...kdyby někdo poradil a poslal odkaz na něco, byla bych moc ráda...děkuji :)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

georgin*
hodnocení

1x

Řešil jsem loni stejné dilema a skončil u:

terce.heureka.cz/...

v černé barvě. Jsem s ním naprosto spokojen. Jen samozřejmě šipky si pak musí dokoupit. Třeba od Harrows.

roman68*
hodnocení

0x

Zdravím,

spíše bych doporučoval nelektronicky terč- obyčejný dřevěný terč a šipky s ocel špičkou...

ono stále zapojovat eletřinu-zdroj a hledat ten správný program,,,hmm..teda pokud to nechcete hrát alespoň jednou týdně pravidelně...a nemáte kámoše, které to baví

mám elektronický terč ...a už bych ho nechtěl...a také šipky..hroty dost odcházejí..ale hraju si s tím jen tak 2x do měsíce...a často ani elektřinu nezapojím...

a když si chceme pořádně zahrát..stejně jdeme do hospody :)

R

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]