Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dámské lyžařské boty široké lýtko

Od: kenyska® odpovědí: 5 změna:

Marně sháním dámské lyžáky -víkendové ježdění -na široké lýtko - délka nohy 24 cm, měkké. Není možné zadat do požadavku - chtějí jen délky chodidla. Díky a zdravím. kenyska

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

uska*
hodnocení

2x

Vloni jsem pomáhala kamarádce shánět lyžáky na široké lýtko - děs, běs. Rozměr lýtka nikam nezadáš, boty musíš vyzkoušet a nebo objednávat a vracet. Jestli máš opravdu široké lýtko, tak normální přeskáče nedopneš, to už asi víš. Dám ti nápovědu. Ty druhé v odkazu jsou ještě širší a kamarádka, která dva roky už nejezdila, že nedopla boty si je nemůže vynachválit. Nejsou to boty k závodnímu sjíždění, ale pro běžného uživatele fajn.

skicentrum.com/...

heliasport.cz/...

doplněno 01.12.15 09:17:

Není zač :)

hodnocení

děkuji, hned jsem zakoupia.

paw*
Mam sicenpanske, ale taky siroke lytko. Abych nasadil presky, tak to resim tak, ze nazuju botu, omotam kurtnu (stahovacinpopruh), stahnu a nasadim presku. Zapnu a zdelamnkurtnu a jezdimnjak pan. Male kurtny koupite vbbaubau za 150Kc.
lucka*

slzicka*
hodnocení

0x

To nastavíš na přesku. Já mám na botě rozsah asi 3cm.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]