Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na průjem?

Od: zidan odpovědí: 11 změna:

Co mám dělat když mám už druhý týdnem explozivní průjem?

doplněno 20.11.15 12:12:

Prosím fakt to bolí

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Jít k lékaři?... *nevi*

hodnocení

2x
Bez k lekari.

hodnocení

2x

A kolik je ti roků?

Když tam nedojdeš, tak požadej někoho, ať tě k lékaři odveze.

Jíst a pít máš hořký čaj a suchý rohlík (nic jinýho!). Tak jsme léčili průjem za mých dětských let.

72mona3*
hodnocení

2x

Druhým týdnem? A teď je to aktuální? Po třech dnech už bych stepovala u doktora (i pokaděná), protože to už je o život. Mona

zidan
hodnocení

Se bojim že se cestou pokadim mám to asi kilometr a půl :/

Stejný problém jsem řešil tak, že jsem se snažil zdravotní stav konzultovat se svojí obvodní lékařkou po telefonu. Nic z doporučených rad nezabralo a tak jsem vyrazil pěšky k nejbližší lékařce (ke své bych to fakt nedal). Vystlal jsem trenýrky improvizovanou plenou, do kapsy strčil toaletní papír a pevně odhodlán, že až to přijde, lépe stáhnout kalhoty u kraje chodníku, než se po..., jsem nakonec šťastně došel. Do nemocnice už mě dovezli. Něco prášků, 2 dny na kapačkách a pohoda. Po týdnu jsem šel domů o 8 kilo lehčí.

rdhrjdz
hodnocení

0x

Kupte si Smecta, je to něco jako černé uhlí, jen to není černé, ale bílé a stačí mnohem menší množství než u černého uhlí. Funguje skvěle. Hodně pijte, mnohem víc, než obvykle. A snažte se co nejvíc odpočívat - spát.

Jít k lékaři, abyste zjistil příčinu, je po 2 týdnech celkem žádoucí. Nepíšete, jak jste to dosud léčil?

michal*
hodnocení

0x

ENDIARON nebo černé uhlí to by měl mít každý v lékarničce doma.Pijte černý čaj neslazený a suchý rohlík.

ria*
hodnocení

0x

U toho černého uhlí mi lékárnice doporučila rozcupovat celé platýčko, rozdrtit do vody a vypít, ne jen jednu tabletu.. Ale myslím, že tohle už nebude problém vyřešitelný tabletama... doma

zidan
hodnocení

Díky moc všem, zašel sem si k doktorovi ten mi dal pár rad, ale nic co už by ste zde nepsali, začíná se to zlepšovat. Ještě jednou díky :)

motorku

Potřeboval jste plíny na cestu k doktorovi? Já měl podobný problém a jedny nestačily :(. Přeji brzkou stabilizaci výtokového otvoru :).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]