Nejste přihlášen/a.
Co mám dělat když mám už druhý týdnem explozivní průjem?
doplněno 20.11.15 12:12:
Prosím fakt to bolí
Stejný problém jsem řešil tak, že jsem se snažil zdravotní stav konzultovat se svojí obvodní lékařkou po telefonu. Nic z doporučených rad nezabralo a tak jsem vyrazil pěšky k nejbližší lékařce (ke své bych to fakt nedal). Vystlal jsem trenýrky improvizovanou plenou, do kapsy strčil toaletní papír a pevně odhodlán, že až to přijde, lépe stáhnout kalhoty u kraje chodníku, než se po..., jsem nakonec šťastně došel. Do nemocnice už mě dovezli. Něco prášků, 2 dny na kapačkách a pohoda. Po týdnu jsem šel domů o 8 kilo lehčí.
0x
Kupte si Smecta, je to něco jako černé uhlí, jen to není černé, ale bílé a stačí mnohem menší množství než u černého uhlí. Funguje skvěle. Hodně pijte, mnohem víc, než obvykle. A snažte se co nejvíc odpočívat - spát.
Jít k lékaři, abyste zjistil příčinu, je po 2 týdnech celkem žádoucí. Nepíšete, jak jste to dosud léčil?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.