Nejste přihlášen/a.
Co mám dělat když mám už druhý týdnem explozivní průjem?
Prosím fakt to bolí
Stejný problém jsem řešil tak, že jsem se snažil zdravotní stav konzultovat se svojí obvodní lékařkou po telefonu. Nic z doporučených rad nezabralo a tak jsem vyrazil pěšky k nejbližší lékařce (ke své bych to fakt nedal). Vystlal jsem trenýrky improvizovanou plenou, do kapsy strčil toaletní papír a pevně odhodlán, že až to přijde, lépe stáhnout kalhoty u kraje chodníku, než se po..., jsem nakonec šťastně došel. Do nemocnice už mě dovezli. Něco prášků, 2 dny na kapačkách a pohoda. Po týdnu jsem šel domů o 8 kilo lehčí.
Kupte si Smecta, je to něco jako černé uhlí, jen to není černé, ale bílé a stačí mnohem menší množství než u černého uhlí. Funguje skvěle. Hodně pijte, mnohem víc, než obvykle. A snažte se co nejvíc odpočívat - spát.
Jít k lékaři, abyste zjistil příčinu, je po 2 týdnech celkem žádoucí. Nepíšete, jak jste to dosud léčil?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.