Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyhřívací polštářky

Od: slzicka* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, nevíte někdo jak fungují tyto vyhřívací polštářky? Stačí je pro hřátí pomačkat, nebo je nutné je nahřívat ve vodě, třeba jako vodní nátačky. Děkuji a přeji hezký den.

lidl.cz/...

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

V pytlíku s tekutou náplní je takový plíšek, tím "lupneš", tekutá náplň ztuhne a nějakou dobu intenzivně hřeje. Abys ji pak dostal do původního tekutého pohotovostního stavu, povaříš ji krátce ve vodě.

slzicka*
hodnocení

Děkuji, takže po povaření nemusím lupnout hned, mohu klidně i za několik dní?

Klidně i za několik týdnů *frajer*

hodnocení

0x
Nahrat ve vode.

asd1
hodnocení

0x

Nabíjí se povařením ve vodě. Spouští se lupnutím plíšku. Pokud nelupneš tak se nespustí, vyzkoušené mám minimálně rok bez samovolného spuštění...

hodnocení

0x

Vůbec si nepamatuji proč, ale vím, že se mi ty červené z Lidlu nelíbily, brzy jsem se jich zbavila. Samozřejmě hřejí, fungují normálně, tak nic možná nepoznáte. Já mám ale i jiné a oproti nim nebyly dobré. Jen fakt už nevím proč :(

asd1

Jsou malý tak hřejou jen chvilku. Na vyzkoušení jak to funguje jsou dobrý, ale kdo to chce na ohřátí tak ať vezme rovnou lepší..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]