Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak to je s otužováním?

Od: stranger* odpovědí: 4 změna:
Ahoj, chtel bych se zeptat jaky mate nazor na otuzovani a jak se postupne otuzovat?
Je mi 18 let a chtel bych se zacit postupne a zdrave nejak otuzovat - zatim jsem presel z teple sprchy na vlaznou a po celkem dlouhe dobe prekonavani se, jsem schopny byt venku v 5 stupnich klidne nekolik hodin bez toho aniz by mi naskocila husi kuze nebo jsem se klepal zimou...
Driv mi byla zima i v zimni bunde.
Predem Vam dekuji za pripadne rady a tipy.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Studená sprcha by měla být prováděna ráno a na zahřáté tělo (tj. pokud vám bývá po ránu zima, zahřejte tělo nejprve rychlou - několikavteřinovou - teplou sprchou). Důležitý je směr, ve kterém se studená sprcha provádí - měla by být vedena ve směru krevního oběhu. Od palce pravé nohy postupně nahoru do palce pravé ruky, pak od palce levé nohy směrem k palci levé ruky. Následně pustíme studenou sprchu volně dolů po zádech, po hrudi a do obličeje.

Celý proces by neměl zabrat déle než pár vteřin. Tímto stylem to po ránu provádím už řadu let a málem bez toho ani nevstanu.

uska*
hodnocení

1x

Kde bydlíte, že je u vás nyní několik hodin pouze 5 st.? To stojíte 5 hodin v noci nahý venku?

stranger*
hodnocení

Omlouvam se, asi jsem zapomnel dodat, ze v triku a boxerkach nebo slabych kratasech

yourlady*
hodnocení

1x

Prectete si neco o tradicni cinske medicine,na rozdeluje lidi na telesne typy,"zimomrivymů typum otuzovani prisne zakazuje.Ctete,googlete :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]