Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Útočník - co a jak trénovat?

Od: rexique* odpovědí: 3 změna:

Zdravím,

protože mi moc nejde bránění (jsem malej a tak) tak jsem poprosil kouče, aby mě zkusil dát do útoku, doteď jsem hrál na kraji zálohy. Chtěl bych se mu v útoku zalíbit :) Jaké jsou hlavní přednosti útočníka a jak je trénovat? :D

Děkuju za rady:)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Trochu nechapu Tvé dotazy,tento a druhý ohledně přání stát se rozhodčím.
Fotbal je pro Tebe vším,hrajes ho 13 let,přesto nevis,jaké jsou přednosti útočníka? Vy v mužstvu žádného nemáte? Který by celý zápas běhal,říkal si o míč, pletl svým pohybem obraně hlavu,měl by výbornou kopací techniku,dokázal zahrát míč hlavou,uměl vystřelit oběma nohama nebo třeba dokázal vymyslet nebezpečnou situaci pro soupeře?
Spíš mi to připadá,že na tom kraji zálohy čekuješ fejsbůk :) ,promin.

eulalie*
hodnocení

2x

Hlavní předností útočníka asi bude rychlost, ne? Tak to trénujte. Pomalý útočník bez postřehu je na nic.

figurek*
hodnocení

0x

bleskový start, blesková klička, přesná rána oběma nohama a hlavně umět se postavit na správné místo. To poslední se ale těžko naučíš. To buď umíš už teď nebo to nebudeš umět nikdy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]