Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Natržene vazy - jak dlouho se hojí?

Od: toncek* odpovědí: 3 změna:

mam natržene vzy v kotniku jak dlouho budu mit asi sadru nevite nekdo dik

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

martina30*
hodnocení

0x

Není lepší zinkoklih a nebo ortéza.Byl jsi už u doktora.

numi*
hodnocení

0x

Ahoj, no tezko rict, ja to mel uz bohuzel 2x (jak na potvoru na jedne noze), jednou jsem mel mit sadru na tri tydny a asi po 14 dnech mi ji sundali a da se rict, ze ok. Po druhe, jsem mi dali nejdriv stahovak, pak sadru a pak skrobak a to vsechno neco pres mesic a chodit jsme mohl poradne asi az po 5ti mesicich. Zalezi na rozsahu, pokud je to jen lehky, sadru ani nedostanes, pokud je to "husty" klidne na 6 tydnu. Kazdopadne jdi k doktorovi, spousta lidi to bere jako banalitu, ale ne vzdy to tak je...(zlomenina je proti tomu brnkacka:) )

papene*
hodnocení

0x

A jak to víš, že máš natržené vazy?Kdyby jsi byl u doktora tak ti tvoji otázku zodpověděl.

Tak neleň a dojdi si tam.On ti odpoví fundovaně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]