Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké doplňky

Od: dbednarik* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den

Chodím 3x týdně a vždy po tréninku beru jen protein, rozhodnul jsem se ještě něco přidat ale nevím co by mě jako laikovi stačilo...

Koukal jsem hodně na BCAA ale nevím jestli by to mělo cenu s proteinem WHEY core 100 od nutrendu...

Pak se rozhoduji ještě mezi glutaminem a argeninem... Kreatin sem zavrhnul ten mi je uplně na nic... *smich*

Poraďte mi prosím co by pro mě jako pro začátečníka bylo vhodné...

Jsem v dietě

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

lucie*
hodnocení

0x

Tak povím jen málo a stručně,protože podle mě přípravky pomohou,ale nejsou všemocné,nečekala bych zázraky.Přidej si BCAA,ty jsou co vím především na regeneraci aby tělo potom tak nebolelo a rychle se vzpamatovalo na další trénink.

O glutaminu nic nevím,ale argenin je podle mě na prokrvení,rychlejší průtok krve,takže nastartuje tělo.To záleží na tobě jak se cítíš unavený a jak moc potřebuješ nakopnout.Stejně tak půsoví i kofeinové přípravky a nebo obyčejné bylinkové kapky z kotvičníku.(u nás jej kupují plavci a házenkáři)

P.S.:...A není trénink 3krát týdně málo? takový trénink bych jela bez přípravku,protože si myslím,že optimální je tak 4-5krát týdně a k tomu brát doplňky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]