Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se odnaučit bát?

Od: rexique* odpovědí: 3 změna:

Zdravím,

instiktivně občas uhnu ze souboje :( Trener řiká, že kdybych se odnaučil bát, tak bych mohl hrát úplně někde jinde, že tohle je moje jediný mínus :/ ... Jenže já to mám težký. Když im že dojde k sobouji, tak si řikám "hlavně neuhni", ale stejnak nějak uhnu :( Isntinktivně asi. Nevíte někdo co s tím mám dělat, abych se to odnaučil? :)

Všem budu moc vděčnej :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Ahoj,

no, něco z toho asi moc neovlivníš, tu máš nejspíš opravdu danou instinktivně, ale něco bys ovlivnit snad mohl.

I tuhle činnost chce nějak postupně nacvičovat, pomalu a s klidem. Zkus se domluvit s nějakým spoluhráčem nebo kamarádem a postupně si zkus nacvičovat např. situaci, kdy budeš "bojovat" jen Ty, a on se nechá, tím zjistíš, že Tobě od něj žádné nebezpečí nehrozí, postupně se pak může začít naoko bránit, až časem přejdete přímo do ostré verze. Není to hned, chce to cvičit a výsledek se dostaví třeba po půl roce, roce.

Zkus a uvidíš.

Zajdi někdy na Bohemku a přestaneš se bát čehokoliv,

kubaa
hodnocení

2x

Zkus měsíc dva chodit na MMA nabo Thaibox (současně s tím, co teď děláš)... tam je to jenom o tom souboji. za tu dobu se dost otloukáš a soubojům se už nebudeš bát. A neboj se, formu určitě neztratíš, možná právě naopak *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]