Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kliky = růst prsních svalů?

Od: patas odpovědí: 12 změna:
Zdravím, chci se zeptat: je možně pomocí kliků vybudovat prsní svaly? Samozřejmě stravu pořešenoi mám..ale na fitko zatím nejsou finance...tak alespoň začít pomalu doma..
Děkuji za rozumné odpovědi..:)

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ahoj, je to možné. Ale zkuste ty kliky kombinovat (více variant), prsní sval se totiž skládá z více svalů. Zkuste třeba něco takového... Nezapomínat na strečink před a po.

fityou.cz/...

patas
hodnocení

Děkuji, vyzkouším..:)

ctenar*
hodnocení

0x

na fitko zatím nejsou finance ...

Placena "fitka"jsou nedavnym vymyslem. Lidi byli "namakany"i pred 100 lety nebo jsou "namakani"i v mistech a zemich, kde fitka nejsou. Pohledej na Googlu cviceni s vahou vlastniho tela. Nejsou to jen kliky, pritahy na hrazde a drepy. Navic to jsou vsechno cviceni zapojujici vice svalu (compound exercise), takze lepsi nez izolovane svaly z pristroje. Nezapominej take na vnitrni svalstvo (core) a vytrvalostni cviceni. Koukal jsi na HIIT?

patas
hodnocení

Myslíte workout? Ano, bydlím v Ostravě a v té části, kde bydlím je workoutové hřiště.. Ale lidé tam moc nechodí.. A samotnému se mi tam taky nechce..(doma mi to až tak nevadí)..Nikdo z kamarádů posilování neplánuje, nebo chodí do fitka.. A tak bych neměl žádného sparinga.. :-/
HIIT - je kondiční trénink (kardio), jelikož hraji fotbal, tak mám kardia až, až :-D A proto mám také trochu těžší nabírat...
A když je ten posilovací HIIT tak se myslí to, že navyšujeme váhy.. Když necvičím s "železem" tak mám navyšovat opakování např. u těch kliků?
Děkuji :-
ctenar*

Kardio mas, takze potrebujes jen ta silova cviceni. Ta s vlastni vahou se daji delat i doma, ale vice mista, kde se neda nic rozbit je pochopitelne lepsi :)

Napr. kliky: nejen vetsi pocet, ale treba take nohy vyse nez na zemi, hrudnik pod uroven rukou (ruce na podperach - knizky, ...), jiny uhel nez vodorovne se zemi, "odrazove" kliky (mezi kliky tlesknout), lokty u tela, siroky rozestup dlani, jednu dlan vyse nebo dale nez druhou, ... takovych cviku jsou desitky pro ruzne svalove skupiny. Google poradi.

chrest*

Tak nebuď líný a běž na jiné hřiště :) Zrovna v Ostravě, kde je workout (Seberevolta - pohledej na googlu) na takové úrovni, tak bych neváhal. Doma se nepřinutíš tak, jak v nějaké partě. Normálně se k nim přidej, nikdo tě nevykopne ani se ti nebude smát, když něco nezvládneš a sparingů budeš mít až až.

Jinak k tvojí otázce - jo kliky jsou dobré na prsa, sám to mám odzkoušené.

krasula

Ale on línej není! Hraje fotbal. Říká, že je ulítanej, jen ty paže by chtěl posílit. Taky si myslím, že to jde i bez fitka. Za nás nebylo. Jak tu někdo radil, posilovat nejen bicepsy, ale celej vrch. Tak ke klikům přidat shyby, podhmatem i nadhmatem, cviky na břišní svaly i ty šikmé , na zádové. Nepřidávej si zátěž, spíš zvyšuj opakování, abys zůstal pružnej.

patas
10.10.15 18:28

patas
hodnocení

Všem děkuji za rady :)

hrako008*
hodnocení

0x

Tohle u mě zafungovalo opravdu hodně :) , pak jsou i level 2,3 zkus to

hansikii*
hodnocení

0x

Na fitko nejsou finance? Nemáš za celý měsíc ± 500 korun stranou? Svaly doma nikdy nevybuduješ pořádně a pokud už nějaké vybuduješ bude ti to trvat 10x dýl než v posilovně... Vsadím se, že kdybys přišel za rodiči, oni by ti něco přispěli a byli by i rádi, ale takové řeči, že nejsou peníze ani na pernamentku nesnáším. Najdi si brigadu, nekupuj zbytečnosti, poraď si, nebo poslouchej tady rady ostatních, klikuj si doma 3x týdně a buď pořád malý a špatný. Pokud se ti povede dát stranou ještě víc peněz, zaplať si trenéra a všechno se nauč :)

patas

Ahoj, ano brigádu sháním pořád, ale v 16-ti letech je to trochu těžší :)

Rodiče by samozřejmě něco přispěli ale určo né celou částku :)

Opravdu to chci ze začátku zkusit doma, než trochu naberu sílu.. Abych ve fitku alespoň něco zvedl... navíc mám školu skoro každý den do 17:00 --> musím se učit a další tyhle "komplikace" dá-li se tomu tak říkat..

Ovšem jakmile se na to budu cítit půjdu do fitka.. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]