Nejste přihlášen/a.
Ahoj, mám boty na kolo SH-MT 40 WB. Ale nejezdím s SPD, toho se bojím. Proto nejsou ty boty na to upravené. Ale chybí mi u jedné boty úplně celá taková ta placička, která se oddělává, když se tam dávají "kufry". Nevím, jak se ta placička jmenuje. Potřebovala bych to koupit, ale nevím, pod čím to mám hledat a vlastně ani nevím, jestli je to k sehnání. Věděl byste někdo? Děkuju.
Ale slečna právě neshání kufry, ale tu výplň, která se tam dává když tam kufry nejsou. Aspoň tak jsem to pochopila... Zkuste možná cyklo shopy jestli tam nebudou něco mít právě u těch kufrů nebo u "ostatního" co se týká cyklo bot. Já když sem si kupovala SPD boty tak tam výplně byli a ztratit se mi je nepodařilo a pak jsem přešla na kufry.
Správně, potřebuji tu výplň. A když jsem to hledala v náhradních dílech nebo u SPD Shimano, nic takového jsem nenašla. Nemyslete si, že jsem nehledala.
Koalice, bohužel ta záslepka se samostatně nedodává, Na vašem místě bych dal inzerát na cyklobazaru, že tu záslepku sháníte. Třeba se někdo chytne kdo používá kufry a samotná záslepka je mu k ničemu.
Další možnost je vyrobit z gumy o správné síle(tloušťce). Já bych mohl dát tak od Specialized,ale má to dva háčky. 1) určitě to nebude pasovat a 2) čertví kde doma jsou.
Manželka to má taky tak, cyklo tretry ano kufry ne, proto jsem jí kupoval "vždy"od Northwave jedny jsou model City a druhý Rocker. oboje to jsou taky cykloturistické. U Northwave je "výhoda"že ta záslepka je součást podrážky a kdo chce dát kufry, musí to vyříznout.
Ale nikomu ani muk, ty Rockery teprve dostane za pár dní k svátku.
Zkuste ten cyklobazar.cz/...
ar: díky za obšírnou odpověď. Moc jste mě nepotěšil, ach jo. Proč se sakra nepočítá i s tímto problémem? Vždyť se to může stát každýmu, že se mu to nějak rozerve. Já ani nevím, jak se mi to stalo a nejsem žádná dračice. Ještě zkusím nějaký obchod.
Tak jsem koukala jestli by Vám tam neseděla ta moje výplň, ale podle obrázků je jiná. Tak jedině mě napadá napsat přímo do nějaké prodejny nebo servisu shimano jestli by neměli oni nějakou náhradní nebo zda se to dá nějak sehnat, když se to neprodává klasicky. Protože je pravda, že většina to asi sundá a namontuje kufry...tak možná se jim na skladě nebo na prodejně nějakej kousek válí... zkus nějaký oficální distributory shimano.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.