Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
na konci minulé sezóny jsem měl výbornou formu, která pokračovala ještě první dvě kola v téhle sezoně, ale potom sem ji nějak ztratil Nemůžu se plně soustředit na trénink ani na zápas :/ Ikdyž chci, nejde mi do toho dát 110%
Mám jednou nohou nakročeno do áčka, tak bych si tu šanci nerad pokazil
) Mohl by mi prosím někdo poradit, co s tím mám dělat?
Všem předem moc děkuju
Ahoj,
o jaký sport se jedná, hádal bych, že fotbal. Asi by to tu chtělo víc popsat, kde kdy nebo aspoň proč si myslíš, že vzniknul ten problém. 110% ti do toho dát nikdy nepůjde, buď 100% a nebo méně, každopádně proč ti to nejde? Nějaký důvod si minimálně musíš myslet.
Já to s fotbalem dotáhnul až do Německa, než přišlo zranění a výkyvy forem jsem zažil několikrát. Pokaždé z trochu jiného důvodu, největší výkyv jsem měl někdy kolem 14 let, paradoxně to bylo z přetrénování, až moc jsem se snažil, chodil jsem tehdy ještě na tréninky starších žáků a po té dobrovolně dorostu a áčka. Trénér žáků si toho všimnul, tak jsem to probrali a došli jsme právě k tomu, že jsem přetrénovaný. Vysloveně mi přikázal minimálně 14 dní bez jakéhokoli fotbalu, na zápasy jsem chodil pouze na svoje za žáky a to jsme ještě neodehrál celých 90 minut a pamatuji si, že mi to tenkrát hrozně pomohlo.
těch 110% bylo obrazně :D .. no trenér mi řikal právě, abych zkusil chytit formu a jelikož hraju i za béčko, tak i trenér B-týmu si toho všiml. Já nevím proč mi to nejde. Moje nohy nedělaj co jim říká mozek (obrazně řečeno) a když hraju (trénuju) tak mě rozptýlí i jakákoliv blbost.. Prostě se mi nejde plně koncentrovat. S tim bych potřeboval poradit. Ale vynechat tréninky a tak nemůžu. O víkendu hrajeme derby a na zápas nás chodí málo. K tomu trenér chce, aby nikdo z nás nevynechal ani trénink. Máme ho 3x týdně, plus já k tomu chodím 1x týdně za béčko.
Předpokládám tedy že tedy nehraješ nějakou vyšší soutěž. Za mě trenéři taky chtěli 100% účást,Vynechat trénink, abych si mohl jít támhle někam randit nebo jít někam na zábavu to je jedna věc, ale pokud by to bylo opravdu přetrénování, trenéři by k tomu měli přistupovat trochu profesionálně a uvolnit by tě měli..
Kolik ti je let? Jak dlouho haješ za béčko? Problém s koncetrací máš jen u fotbalu? nebo u všeho?
doplněno 15.09.15 20:10:Trochu nejasná odpověď.. problém s koncetrací máš obecně nebo jen při fotbale?
doplněno 15.09.15 20:32:Nevím jak moc ten fotba bereš vážně, ale v tvém případě bych zkusil nějaé cvičení na kocentraci a zkrátka trénoval i koncentraci, pro mě byl fotbal dřina a odreagovačka zároveň, jakmile jsem si obul koapčky a šel na trávu, najednou jsem byl úplně v jiném světě a nic než fotbal na ty 2 - 3 hodiny neexistovalo, jediné co mě dokázalo rozptýlit byla snad jen přítelkyně.
Na koncetraci se dá zapracovat, ale chce to nějaký čas a tak si sám se sebou popovídat jak moc vážně ten fotbal vlastně bereš jestli je to jen zábava, a jestli sám sobě něco nenalháváš.
hraju kraj .. no za béčko jakože pravidelně tuhle sezónu. je mi 17 :D no asi jo :/ jako třeba při tréninku prostě přemejšlim občas nad jinejma věcma, aniž bych chtěl.
no jelikož fotbal bych to chtěl ve fotbale ještě někam dotáhnout, tak ho beru hodně vážně máme to stejný.. pro mě je to taky dřina i odreagovačka zároveň.. a když sme u tý přítelkyně, mám taky, a tak jak o tom tak přemejšlim, já vlastně při tom tréninku, přemejšlim vlastně většinou nad ní. Možná proto jsem vypadnul z formy. Myslíš že by to mohl být ten můj problém? :O Co s tím?
Prostě na ní nemysli, já když něco vážně myslel, dokázal jsem se na to maximálně soustředit, ani jsem ji moc netahal na zápasy, jelikož mě to rozptylovalo. Jak jsem psal výše kromě trénovaání fotbalu, trénuj i sám sebe v koncentraci
jenže ona se chodí koukat na tréninky a je mi blbý říct jí prostě "nchoď tam prosím" .. Jak ji to mám vysvětlit?
na trénincích mi to tolik nevadilo, ale já to vysvětlil úplně normálně respektive ona veděla, že nehraju fotbal jen tak, ale chci to někam dotáhnout, na rovinu jsem jí řekl, že i když mě to těší, že se na mě chodí dívat, rozptyluje mě to a nemůžu se soustředit, pokud to není žádná fiflena bude mít pro to pochopení.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.