Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tenisová raketa junior pro začátečníka

Od: kuila odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, malý chce začít hrát tenis a tak přes net hledám pálku. Jsem v tom ale úplný nováček, tak píši o radu.

Má 9let, 135cm

Zkoušela jsem zadat na heurece a vyjely mi pálky od 200 - 5000kč. Nevíme jestli ho to vůbec chyte a tak bychom neradi investovali npříklad 2000 kč do rakety kterou pak hhodí do rohu. Tudíž bychom volili nějakou levnější variantu ... ale zase ne žadného ,,šunta’’

Díky moc:)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Když jsem začal chodit na tenis, tak jsem šel do obchodu a vzal jsem tu raketu, která mi nejlíp seděla do ruky - stála asi 600 Kč.

Zrovna na heurece jsou všechny rakety s nízkou hmotností pro začátečníky do 1000 Kč, ale já bych si radši koupil raketu, kterou si můžu vzít do ruky.

hodnocení

0x
Nehledejte rakety na Heurece, ale ve specializovaných obchodech i třeba na webu.Lépe je ale v kamenném obchodě.Rozhodujícím kritériem je (v tomto věku) především délka rakety a velikost držadla a to musí vzít raketu do ruky, to přes web nelze.
Jinak pro začátek mu bohatě stačí raketa za cca 700Kč.
Ve věku 9let už jeho vrstevníci hrají zápasy přes celé hřiště a mají obstojnou techniku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]