Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, je mi 16 a chci začít chodit na krav magu. V Praze okolo Vršovic by bylo nejvíce ideální, koukal jsem sem: is.kravmaga.cz/... Myslíte, že jde o kvalitní tréninky, nikde jsem nenašel recenzi. Měřím 171 cm a važím 68kg, už rok posiluji, řekl bych že mám průměrné množství svalů (lýtka mám opravdu nadprůměrná), říkám to z toho důvodu, jestli tam nebudu mít "problém"se svojí výškou, nebo jestli nejsem na TOTO bojové umění moc mladý a lýtka jsem zdůraznil, protože to je v tomto poměrně důležitý sval.. Nemám zvolit thai box, nebo jiné umění? Děkuji moc, pokud něco není jasné, tak rád ujasním...
Zdravím @dustycz - krav maga v posledních letech zažívá obrovský boom. Nemyslím si, že je důležitá extra příprava, než tam začneš chodit (to narážím na tvá nadprůměrná lýtka )... a výška? To také není důležité. Říkám to proto, že znám pár lidí, kteří se tímto sebeobranným systémem (nikoliv bojovým uměním) zabývají, a rozhodně bys to do nich neřekl. Co se týká tvého věku, lze začít i dříve. A v neposlední řadě: ptáš se, jestli se jedná o kvalitní tréninky ( is.kravmaga.cz/... ) - dokud nevyzkoušíš, jak ti to vyhovuje, tak to nepoznáš. Nejlepší je, pokud vás nebude ve skupině mnoho. Takové ty namačkané tělocvičny, to není nejlepší řešení. Mona
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.