A mě se to ani moc nelíbí.. Onehdá známý - naprosto pohlcený svým tělem na sociální síti napsal, že jeho přítelkyně ještě po půl roce posilování není ideální, ale časem snad bude, být jeho přítelkyně, kopla bych ho do zadku... Nic se nemá přehánět..
andri*
Tohle mi pripomina obrazek z me rodiny.Ona si vzala trenera a ani tyden po porodu behala a klikovala v parku denne za jeho ucasti.Stejně ma postavu porad stejnou.holčičce je nyni 4 roky a co myslite?Uz dela sklapovacky.
Cvičím už asi patnáct let.Nejsem žádná velká bedna ale je to trochu vidět.Kdysi jsem četl rozhovor s P.Jablonickým,kde se ho reportér ptal,proč začal posilovat.On odpověděl,že aby nebyl v pase širší než v ramenou. Nemám žádné problémy s páteří (a to mám od dětství skoliosu),cítím se po každém cvičení uvolněný,no a tak trochu si honím ego,že na to ještě mám,byť jsem starší ročník.Asi tak...
Dobrý den, možná proto, že když je malý mozek, tak ať jsou alespoň velké svaly. Možná proto, že tam chodí i jiní chlapi a mohou se předvádět. Možná proto, že posiloven je více, než studoven a knihoven. Možná proto, že je to moderní. Zdravím!
Tak pulka z nich chodi jen kvuli postave aby mel co nejlepsi bochanky atd.Ta druha vetsina chodi aby misto tuku nabirali svaly.Zádové svalstvo potrebuje spevnit i u holek.Spousta sedaci prace napomaha k bolesti zad a v posilovne jsou cviky ktere odbouraji tyhle potize.Tak stejne plavani atd.Do posiloven se chodi predevsim cvicit.Neni potom po strance zdravotni vubec na skodu trochu to zakrnele svalstvo rozcvicit.
Já třeba chodím cvičit, abych nebyla fyzická troska. Na mé postavě to vidět není, ale na kondičce a fyzickém stavu je to znát. Nechci se ve 30 zadýchávat do schodů, mít bolesti páteře ze sezení v kanceláři, nechci mít ochablé svaly atd.
Do posilovny jsem chodil 2 roky nez jsem si zranil rameno (ne v posilovne ale zkousel jsem stojku) a chodil jsem do ni kvuli uvolneni, odpocinuti si od skoly, miluju ten pocit kdyz me boli svaly z tvrdyho treningu, taky nekteri jsou narcisti jak ja a maji radi pohled na jejich lesknouci zpocene svaly :D ale hlavne posiluju (ted uz jen se svoji vahou v lese s materialem,atd) kvuli tomu ze se pak lip citim,neboli me zada,nohy,mam skvelou fyzicku. Tot muj pohled.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.