Dobrý den, je mi 19 a chtěla bych začít dělat sportovní gymnastiku. Nejsem blázen a vím, že skutečné gymnastky trénují od útlého věku, ale mně jde spíš o rekreační formu. Jako malá jsem chodila na gymnastiku, ale netroufám si tvrdit, kolik toho ještě umím, protože už je to 10 let. Chci se zeptat,jestli nevíte o nějakém sportovním klubu v Brně, který by dělal kurzy pro takové případy, jako jsem já? :D trenéra si asi při platu z brigadek neporidim :D případně nemáte tip nějakou literaturu/dvdcka, se kterými by se šlo procvičit i doma?
Babu, kotoul, stoj o rukou, přemety to jde i na trávníku, hrazda jde postavit na dvoře, kladina rovněž. Podařilo se mi koupit vyřazeného koně, raděj bych kozu, není k mání za rozumnou cenu. Netrápila bych se gymnastikou u nás v Sokole jde všechno. Slovan Brno-Černá pole kurzy měl, nevím zda má stále ale něco to stálo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.